Reklama

Reklama

Sexy příšery

(pořad)
  • angličtina Sexy Beasts
Trailer
Reality-TV / Romantický
Velká Británie, 2021, 24 min

Účinkují:

Rob Delaney (moderátor)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezadaní účastníci téhle show se rozhodli dát sbohem povrchnímu randění a pomocí rafinovaného make-upu a bizarních masek vyzkoušet, jestli je láska opravdu slepá. (Netflix)

Recenze (11)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Koncept začíná hodně brzy nudit. Masky zajímavý, nebyla jsem ani tak zvědavá na to, koho si kdo vybere, jako na to, jak pod nima ti lidi vypadají (a k tomu mi stačí čtyři kliky). Vzdechy vybírajících o tom, jestli právě nevyhodili nevíc sexy vyybíranýho, byly k pláči. Duševní spojení? Tady se to ani nepředstíralo. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, co to zase bude za šílenost, ale vyklubala se z toho docela slušná oddychovka s jednoduchým konceptem a super maskama. Jen mi přijde trochu mimo mísu, že si pořad hraje na nepovrchní hledání spřízněné duše a fakt, že vzhled pak není až tak důležitý, přičemž všichni zúčastnění mají stejně po odmaskovaní tváře jak z modelingového katalogu, čímž vlastně dost povrchní celkové vyznění je. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Další z řad randících televizní show, která hlavně zaujme maskami účinkujících. Ty jsou vážně povedené a táhnou vlastně celý tento pořad. Klidně jim mohli na hlavy naházet tuctové igelitky ze supermarketů a princip seznamování by byl vlastně totožný. Musí se však uznat, že ty masky zvířat a vše možných fantasy příšerek vás u obrazovky budou držet přeci jen lépe. Je to sice bizarní zábava, ale tím že každá epizoda trvá cca 20 minut, tak než se nadějete, je zase po všem. Jediné co mě trochu více zarazilo bylo to, že ve většině epizod ( ne-li ve všech ), byly zastoupeny vždy všechny rasové etnika. Nemám nic proti tomu, ale těch černochů, tam na mě bylo nějak moc. Dokonce jsem se přistihl, že nepřemýšlím nad tím jak kdo asi pod maskou vypadá, ale jaké rasové etnikum vlastně pod ní je. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Zoznamovacie reality show ma nikdy nebavili, nápad s maskami je dobrý ale zvyšok relácie sa hodnotí ťažko nakoľko to záleží od výberu súťažiacich respektíve sklamaných duší. A nebol by to Netflix aby hneď pri prvej súťažiacej Emme nepochválil muža, že hľadá inteligentnú ženu, že to je pokrokový názor. V tomto momente, po necelých 11 minútach prvej epizódy som to vypol... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Námět je samozřejmě ujetý, nikdo asi neočekává, že za dva dny si někdo najde skutečnou lásku, ale je to příjemné praštěné, voiceover je často k popukání a stopáž tak akorát. Užil jsem si to. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

REALITY SHOW KDE HRAJÍ PRIM MASKY Skupina účastníků má problém s krásou. Jsou prý moc hezcí a mají už dost povrchních seznámení. Pomoci jim má schovat se na rande za masky (skutečně dobře propracované) a cca 3 minuty rozhovoru v každém kole... Nic víc, nic míň. Každý díl má naštěstí rychlé tempo ovšem jediné co stojí za vidění je právě práce maskérů. Ve světle všech TOO HOT TO HANDLE, CIRCLE, SEXY MÁMY, LOVE IS BLIND, REALIŤAČKY slušný průměr a děsná ztráta času. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Zoznamky moc nesledujem, príliš ma nebavia. Hlavne tie typu "láska naslepo" mi vždy prídu hrané. Tento koncept naslepo zoznamky je však výrazne odlišný od ostatných. Ľudia sa pred odhalením svojho vzhľadu navzájom vidia, rozprávajú, ošahávajú... Takže nápad veľmi zaujal. Najlepšie na tom celom sú samozrejme extrémne krásne masky. Epizódy nemajú šancu nudiť, keďže každá trvá cca 20 minút. Obsah je tiež veľmi šikovne poskladaný. Akurát musím vytknúť, že po odmaskovaní ani jeden výrazne nevyzeral ako šereda, čo je celkom škoda. ()

anjan 

všechny recenze uživatele

Další z vínku vztahových reality show Netflixu, který jsou tak moc nafejkovaný a umělý, že se z toho divákovi chce buď zvracet nebo smát. Ona ta myšlenka "najít si spřízněnou duši bez fyzické stránky" by nebyla vůbec k zahození, kdyby nebyla v pořadu jen předstíraná, a to i od tvůrců. Ve skutečnosti jde všem jen o vzhled a v 20 minutách v každém dílu o tom konzistentně mluví. Možná by se hodilo zaměřit se na jednotlivé randící více do hloubky a sledovat více příběh jednoho, nemainstreamovat tolik, popřípadě dodávat nějaký střízlivější komentář. Ale chápu, že někomu přesně tento mainstreamový plytký, ale oddechový formát vyhovuje. V 20 minutách je to akorát hon za odkrytím masky provázený stupidními komentáři tvůrců i jejich respondentů. Masky jsou ale krásné. Možná dám šanci ještě pár dílům, abych se přesvědčila, zda se nestane nějaký velký zvrat, ale nemyslím si. Všechny zhlédnuté díly měly zatím jasný scénář: jsem krásný člověk, který ale chce hledat protějšek díky osobnosti - randím a vybírám si podle chemie mezi námi - vybrala jsem si, a ten člověk je krásný, takže jsem spokojená. ()

zorrra 

všechny recenze uživatele

Malo to zaujímavý nápad,tie masky boli božie, nechápem ako dlho im to museli robiť. Tiež oceňujem rýchlu stopáž,každý diel utiekol ako voda. Nasmiala som sa na tom a raz som sa ozaj pristihla pri tom,že keby som videla len naozajstný zjav daného človeka,myslela som si ,že je to namyslený týpek a z neho bol pomerne vtipný a milý človek v skutočnosti. Čiže,účel to podľa mňa splnilo ( nesudit podľa vzhľadu) . Za mňa pekne 4*,dala by som ak viac,ale som zvedavá na ďalšiu sériu ( dúfam,že bude). ()

Reklama

Reklama