Reklama

Reklama

Too Hot to Handle: Brazílie

(pořad)
  • Brazílie Too Hot to Handle: Brazil
všechny plakáty
Reality-TV / Romantický
Brazílie, 2021

Účinkují:

Bruna Louise

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná reality show, ve které v pohádkovém plážovém resortu soutěží sexy mladí Brazilci o 500 tisíc brazilských realů. Kdo chce vyhrát, bude se muset vzdát sexu. (Netflix)

Recenze (7)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale jak jsem byl loni nadšený z americké verze, tak ta brazilská už mě zas tak nebrala. Což mě zaráží o to víc, že ten zvuk mluvené brazilské portugalštiny mě zde zcela okouzlil, a přišlo mi, že i sebevětší banalita pronesená v tomto jazyce má v sobě neobyčejný půvab, který americká angličtina nemá ani zdaleka, byť i ji mám rád (a to nejenom v kontrastu s angličtinou britskou, kterou odjakživa nesnáším). Navíc ti protagonisti byli tak roztomile po jihoamericku temperamentní, že mi byli výrazně sympatičtější než ti v americké verzi, byť je otázka, jestli je slovo sympatie vůbec na místě, protože mi spíš byli skoro všichni prostě jen lhostejní, a hodnotil jsem jen to, jak mě (ne)baví co z nich leze a jak se u toho hýbají (jestli je mi něco z duše protivné, tak je to to konstantní přesvědčení mainstreamového diváctva, že jsou v něčem lepší než ty lidi v televizi - ne, fakt nejsou). V tom tkví asi největší příčina, proč jsem se u toho místy dost nudil, protože mi prostě přišlo, že ty soutěžící tam většinu času řeší strašný sračky, a bylo mi navíc úplně ukradený, kdo (a zda vůbec) vyhraje ty prachy, a mnohem víc by mě to bavilo, kdyby si ty lidi prostě řekli, že na ten debilní kužel budou srát, protože ta výhra je stejně tak malá, že když by se mezi všechny rozpočítala, tak na každýho vyjde jen almužna, takže dává větší smysl si to prostě jen nezávazně užít, no né? Náznaky tohoto přístupu tam byly, ale bohužel byly zašlapány do země, což mi přišlo prostě líto. Navíc jsem už tímto formátem asi trochu unavený po zhlédnutí obou sérií americké verze, protože mi přijde, že ten první wow efekt se strašně rychle vyčerpal, a že je to vlastně dost plytká a prokrastinační zábava, která za vidění zas tak nestojí. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Brazilské vydání THTH zatím asi nejslabší. Portugalština je fakt otřesná, Brazilci jsou strašně ukecaní, mají asi nejmenší bradavky ever a jsou to strašní uplakánci. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pořád u téhle reality show bojuju s tím do jaké míry je to nahrané,ale když se od toho odprostím,tak tohle byla zdaleka nejlepší řada,která ty dvě "americké" strčí do kapsy.Velký podíl na tom má zkrácení na osm dílů,takže tu nejsou vyloženě hluchá místa a navíc se tvůrci poučili a průběh zvládli okořenit novinkami.I vybrané osazenstvo bylo až na jednu-dvě výjimky sympatické a nakonec sem jim to přál...60% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Netflix mi to rozdělil na poloviny, po té první jsem tomu dal jen 3 pecky a napsal k tomu tenhle lehce otrávenej komentář: Mám za sebou dvě řady s anglicky hovořícími protagonisty, tahle je moje třetí. A jak už to tak s reality shows bývá, míra zaujetí se postupně snižuje. Možná kdyby se mi ty protagonistky líbily, ale hezký holky se pro mě vyskytovaly jen v jedničce. Možná, že po delší pauze bych tomu znovu propadl, dvojku jsem ale dokoukal před čtrnácti dny. Takže mi to od třetího dílu stačilo na rychloposuv.///Po té druhé polovině ale zvyšuji hodnocení na 5 a říkám: nejlepší, protože emočně nejsilnější reality show ever. Takhle dobrý bych to fakt nečekal./////// Druhé řadě dávám ODPAD!. Takhle by se k lidem chovat neměli, bylo to přes čáru. ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Téhle brazilské odnože mám za sebou polovinu a asi už další nepřidám. Víc sexu, plno Neymarů, ale sympatičnost nula. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

V Brazílii se toho rozhodně nebojí, ať už jde o sex nebo o proroněné slzy. Koncept zase trošičku změnili, ale už je toho prostě moc a já se přiznávám, že poslední díl jsem spíš proklikala, protože už to pro mě byla dost nuda. ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Když jsem psala, že Němci se toho nebojí, vůbec jsem netušila, co přijde v brazilské verzi... To je úplně jiný level nadrženosti. Účastníci mi nepřipadají tak vypatlaní, jako jsou třeba ti v americké verzi, ale sympatický tam není snad ani jeden jediný. ()

Reklama

Reklama