Reklama

Reklama

Risen

Trailer 1

Katastrofa, kdy meteorit zasáhne malé město, způsobí neobyvatelné prostředí a zabije vše v okolí. Exobioložka Lauren je pověřena úkolem, aby objasnila tuto mimozemskou událost. Když začíná odhalovat pravdu, nastává závodem s časem o záchranu lidstva. (dogma97)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle zkurvit film! Vydržel jsem koukat 50 minut a pak jsem si při puštěné televizi raději četl... Sračka se pozná už tím, že do hlavní role dají škaredou herečku. Hezká by totiž stála víc peněz :-) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dokud je to hlavně mysteriózní a není zas tak úplně jasné, co z toho vypadne, tak to docela ujde a i přes ty skutečně přehnaně a zbytečně natažené scény (což je problém celého filmu a na dojmu velkoleposti, o který se usilovně snaží, mu to nedodává, spíš ubližuje tím, jak moc patrný je ten vychcaný nápad jak to natáhnout na co nejdelší stopáž) si to do určité míry drželo můj zájem. Ačkoli to už tam není bůhvíco dokonalého a slabin to má dost. Jenže jak se něco v téhle části dá ještě jakž takž tolerovat, ve zbytku filmu to už prostě nejde. Nakonec to tedy má nefunkční scénář, divně vedenou zápletku a kromě té přehnané délky jednotlivých scén mi ještě vadila ta přehnaná snaha o velkolepost. Už jsem k ní něco naznačil, avšak ten problém je komplexnější - v nemalém počtu scén je znát greenscreen a právě tam to celé působí dost lacině, přičemž to stejným dojmem působí i ve scénách, kde se projevují největší slabiny scénáře. Ale zase musím uznat, že se tam režisér snažil co nejvíc o to, aby celosvětový problém působil v tom filmu co nejvíc celosvětově (samozřejmě v rámci toho, že rozpočet nejspíš byl dost malý). Přitom ten příběh sám o sobě by nebyl špatný, jen zoufale potřeboval být lepší ve všech těch slabinách, co má. A to bohužel není. Nicméně ale hudba se mi tu líbila hodně, ta je na tom všem jednoznačně nejlepší. 2* ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Film pro mentálně narušený, od mentálně narušených. Kdyby se náhodou někdo nudil, tady je důvod k sebevraždě. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo na tomto filme osloví je hudba, veľmi dobre ladená, korešpondujúca s dianím. S tým pomalým dianím, pretože chvíľami máte oprávnene pocit, že pozeráte spomalený film. Dlhé zábery na tvár muža, potom na tvár ženy, potom na ruku zaborenú v snehu, následne žena otáča hlavou, jedna otočka jej trvá skoro desať sekúnd.... Normálne pozeráte, či sa vám prehrávanie zaseklo na rýchlosti 0,25 alebo to myslia naozaj vážne. Toto mali rovno natočiť ako krátkometrážny film. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Neskutočný neprehliadnuteľný pokus byť niečím ako Arrival pred piatimi rokmi, ale žiaľ nikto si neuvedomil, že bez poriadneho budgetu sa prvá liga resp. extraliga kopať nedá. Nedajú sa uprieť snahy o technické kvality typu slušnej výpravy či pekných nájazdov kamery počas jazdy automobilov cez pustiny atď. ale film nemal čo ponúknuť, bol neskutočne prázdny. Spracovanie by na béčko postačovalo, ale scenár kvôli využitiu akéhokoľvek rozpočtu na technické spracovanie v podstate strieľal do vlastných radov. Škoda, podľa trailerov to vyzeralo výrazne lepšie, aspoň teda pre mňa. Skúšalo to vsadiť na osudovosť, dostaneme tu aj nejaké to vysvetlenie na konci, ale nič z toho mnou nepohlo a na svoj predobraz v podobe Arrivalu sa to nechytá ani z kilometrovej diaľky. Na druhú stranu to malo ďaleko aj od Asylumu a to myslím v dobrom, tak aspoň tie dve slabšie hviezdy, za nenaplnené ambície a slušný zvuk, tomu dávam. Ale druhý raz menej niekoľkosekundových scén na určité body a miesta (tvár, ruka atď.), pretože to vyzeralo sem tam ako spomalený film. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama