Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jen v Praze se stane přes padesát vražd ročně. Kam vlastně pachatelé odklízejí těla, která se nikdy nenašla? Příběh z časů, kdy dostat mafiána znamenalo se s ním kamarádit. Z dob, kdy vám bývalý kolega z přátelství nabízel lépe placené místo na druhé straně zákona. (Česká televize)

Recenze (89)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxus. Seriál zatím jede na plný koule. Pátrání po sudech v Orlíku nemá chybu, už jen ta příprava byla famózní. Navíc příběh jednoho z policistů začínající se bratříčkovat s mafiánama je dost temný a bude zajímavé pokračování. Atmosféra doby opět prvotřídní. Zatím si není opravdu na co stěžovat. Plíšek je borec. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro ty, co viděli Sametové vrazi a dokument Šokující zločiny: Až na dno Orlíku by se mohlo dát, že to nebude nic zajímavého, ale omyl!! Právě postupné odhalování v minulých dílech a lidský propletenec v životech policistů postupně směruje k Berdychovu gangu. A přesto nebo právě proto je to napínavé. Aspoň já vnímám i malé detaily a skládám si je k těm dalším. ()

Reklama

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Zatímco předchozí díly mne nechávali zcela chladným a jen jsem kroutil hlavou nad zdejším hodnocením, tak čtvrtá epizoda mě na celou stopáž přikovala do křesla a nevěřícně jsem koukal, kolik napětí a atmosféry se dá vytěžit z hledání sudů. Ta gradace byla neskutečná, chvílemi jsem ani nedýchal. Pravděpodobně nejlepší seriálová epizoda české tvorby! ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co všechno muselo předcházet samotnému hlubinnému ponoru na Orliku a jak vlastně vytipovali místo, kde ty sudy budou? Úplně jsem měl husí kůži, když na konci našli první sud. NaOH tedy hydroxid sodný nebo také louh se celkem blbě sháněl a víš o tom, že ho měli od Roubala? A co to má ten Sokol alias npor. František Tůma jako vedlejšku s Armény a jak to s ním dopadne? U předchozích dílů jsem váhal, ale tady dám všech 5 frček. ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem manželkou nepřímo donucen  sledovat tento díl vychvalovaného seriálu, ale pro mne osobně to bylo emočně nezajímavé a nemohl jsem se dočkat až konečně vytáhnou ten sud a budu moci jít spát. Sledovat Krejčíkovou se Siniakovou v Melbourne, Roryho v Dubaji nebo Slavii proti Ostravě v Edenu bylo mnohem zábavnější. No a co se týče kriminálních seriálů, tak se těším na druhou řadu Ozark a Devadesátky klidně oželím. Holt den má jen 24 hodin a je třeba s volným časem nakládat podle svých představ ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Policejní snímek, který má František Tůma (Ondřej Sokol) na nástěnce, patří spartakiádnímu vrahovi Jiřímu Strakovi. (Frontier)
  • Přepadení banky IRK se natáčelo 9. srpna 2020 před budovou České spořitelny na Vršovickém náměstí v Praze. (PetrNovak)
  • Na konci epizody zazní skladba „A to tě trochu bolí“ od skupiny Alice. (Punisher)

Reklama

Reklama