Reklama

Reklama

Kokainoví kovbojové: Králové Miami

(seriál)
  • USA Cocaine Cowboys: The Kings of Miami
Trailer
USA, 2021, 4 h 33 min (Minutáž: 41–51 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva kámoši z dětství, co měli školu pěkně na háku, se vypracují na nejmocnější drogové bosse v Miami. Kriminální sága podle skutečného příběhu, který trval desítky let. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Narcos: Miami. Akurát o niečo menej zamerané na úkladné vraždy a prestrelky s armádou a viac sústredené na systém, výpovede, súdnictvo a "rodinu". Našľapaný dokumentárny súhrn života dvoch drogových bossov s neústupným tempom, úmernou chronológiou, občasným vtipným nadhľadom a pomerne dobrým napätím. O to viac, keď už dopredu nepoznáte pozadie a hlavný dej. Netflix opäť boduje. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený dokument o tolikrát propíraném tématu putování koksu do USA přes Miami na Floridě. Nejvíc se mi líbil díl o obrovském agentovi a ovlivňování poroty. Nesympatická byla ta ženská, co vyplácela lidi a samozřejmě si nechávala peníze bokem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Billy Corben už natočil Kokaínových kovbojov v roku 2006, tentokrát na to nadviazal, pre mňa lepšie ako ten festivalový dokument, ale stále mi do spevu nie je. Je to totiž príliš dlhé. Aj zaujímavý príbeh po pár hodinách omrzí a inak, tí gangstri s drogami sú čoraz častejšie prezentovaní ako ľudia, čo vydrbali so sytémom, že sú vlastne frajeri, že je to až obdivuhodné... V podstate už od čias Narcos a Escobara sledujeme tento trend. A zdá sa, že tých dokumentov, filmov a seriálov ešte nebude koniec, kartely usilovne "pracujú" ďalej. ()

Reklama

Reklama