Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Vstala z mrtvých a najednou má velkou chuť na krev. A pohřební službě její rodiny by se zrovna hodilo víc nebožtíků. No, to by v tom byl čert, aby se to nějak nezařídilo! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Norové přistoupili k upírské tématice po svém,takže ten kdo se těšil na "klasiku" bude zklamán.Post Mortem totiž není horor,ale spíš lehce šáhlé černokomediální vztahově rodinné drama,kde je sice pár upírů (jakože dva) a pár lidí tu umře,ale to je všechno.Žádné bubání,žádné hektolitry krve,žádné upalování sluncem,prostě nic.Přesto...nebo možná právě proto...je to ale příjemná oddechová zábava,jejíž pokračování bych si dal s klidem...70% ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Komedie, temná jako Darth Vader. Velmi povedený seriál, který v sobě mixuje snad všechny žánry - ale nebojte, autoři vše mistrně drží v naprosté rovnováze. Jemně vložený upírský sci-fi námět, se kterým si autoři opravdu zlehka pohráli nijak nevyčnívá a nic nepřekrývá. Seriál je napínavý, zábavný a dokonce i dojemný, má skvěle napsaný příběh plný zajímavých postav, které jsou dobře obsazeny a zahrány. Každý díl je velmi koukatelný. Nebojte se popisu a dejte tomu šanci - nebudete litovat. ()

Reklama

iN 

všechny recenze uživatele

Šest správně seversky ulítlých dílů je v tomto případě tak akorát, aby nevymizel ten pocit, že jste si celý seriál celkem užili. Pak ke konci už těch náhod a zběsilých zakrývání zločinů bylo příliš, navíc mi vůbec není sympatická hlavní hrdinka - zato jejímu bratrovi bych věnoval samostatný spin-off :-) Prostě jedna série stačí; pokud budou další, tak díky, ale nechci aby to dopadlo jako The Sinner. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, herci slušní, ale nesedělo mi to. Tvůrcům se nepodařilo sladit žánry a ten komediální přesah mi vyloženě vadil. Ale hlavní potíž vidím v tom, že se tam toho prakticky moc neděje a dost často jsem se nudil. Své fandy si to najde a v rámci žánru se určitě jedná o osvěžení, ale pro mě to prostě nebylo. 40% ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný hororový seriál, kde bych očekávala více dramatu a dočkala se spíše tragikomického nádechu. Jednotlivé postavy jsou velmi výrazné svým způsobem sympatické, navíc mi ta norština čím dál více ladí sluchu. Zajímavé jsou pro mě i interiéry a vkus v oblékání Norů, působí to jako u nás před revolucí a všimla jsem si toho již u vícero seriálů, tak nevím, jestli je  to tam opravdu takové. Každopádně humor jim nechybí. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama