Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Vstala z mrtvých a najednou má velkou chuť na krev. A pohřební službě její rodiny by se zrovna hodilo víc nebožtíků. No, to by v tom byl čert, aby se to nějak nezařídilo! (Netflix)

Recenze (16)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný hororový seriál, kde bych očekávala více dramatu a dočkala se spíše tragikomického nádechu. Jednotlivé postavy jsou velmi výrazné svým způsobem sympatické, navíc mi ta norština čím dál více ladí sluchu. Zajímavé jsou pro mě i interiéry a vkus v oblékání Norů, působí to jako u nás před revolucí a všimla jsem si toho již u vícero seriálů, tak nevím, jestli je  to tam opravdu takové. Každopádně humor jim nechybí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká typicky chladná severská miniséria s podivnosťami. V tomto prípade ma to však moc nezasiahlo, chcelo to lepšiu réžiu a trochu zaujímavejší dej. Slabší priemer. 55/100 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Dám si klidně druhou, nebo třetí sérii. Pokud samozřejmě vůbec nějaká bude. Tak moc se mi tenhle seriál líbil. Dost netradiční, krvavý příběh, prošpikovaný spoustou (ne)mrtvol, ale hlavně typicky severským, černým humorem, který jede jak dobře namazaný stroj. Za mě osm prstů z deseti, ty zbývají dva (snad) někdy jindy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, herci slušní, ale nesedělo mi to. Tvůrcům se nepodařilo sladit žánry a ten komediální přesah mi vyloženě vadil. Ale hlavní potíž vidím v tom, že se tam toho prakticky moc neděje a dost často jsem se nudil. Své fandy si to najde a v rámci žánru se určitě jedná o osvěžení, ale pro mě to prostě nebylo. 40% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Norové přistoupili k upírské tématice po svém,takže ten kdo se těšil na "klasiku" bude zklamán.Post Mortem totiž není horor,ale spíš lehce šáhlé černokomediální vztahově rodinné drama,kde je sice pár upírů (jakože dva) a pár lidí tu umře,ale to je všechno.Žádné bubání,žádné hektolitry krve,žádné upalování sluncem,prostě nic.Přesto...nebo možná právě proto...je to ale příjemná oddechová zábava,jejíž pokračování bych si dal s klidem...70% ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Komedie, temná jako Darth Vader. Velmi povedený seriál, který v sobě mixuje snad všechny žánry - ale nebojte, autoři vše mistrně drží v naprosté rovnováze. Jemně vložený upírský sci-fi námět, se kterým si autoři opravdu zlehka pohráli nijak nevyčnívá a nic nepřekrývá. Seriál je napínavý, zábavný a dokonce i dojemný, má skvěle napsaný příběh plný zajímavých postav, které jsou dobře obsazeny a zahrány. Každý díl je velmi koukatelný. Nebojte se popisu a dejte tomu šanci - nebudete litovat. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné norské zpestření seriálových vod. Užíval jsem si suverénních herců, příjemně praštěný příběh i mě libozvučnou norštinu a doufám v druhou sérii. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Celkem slušně zvládnutá netradiční upířina, která má své kouzlo, ale na druhou stranu není to pro každého. Za mě průměrná podívaná, která měla slušně našlápnuto, ale ještě tomu něco chybělo. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Po AHS 10, Chapelwaite a Midnight mass je to čtvrtý upírský seriál v krátkém době. Jedno mají společné, všechny se snažily tuto hororovou klasiku pojmout originálním způsobem. Norové jsou možná nejoriginálnější. O horor však tady vůbec nejde, je to spíš černohumorný seriálek, který kdyby trochu více tlačil na pilu a konec byl jiný, dal bych možná za pět. Přestože se většinou děj pohybuje v pohřebním ústavu je to úsměvné a zábavné. Neodpustím si připomínku, že tvůrci nezapomněli v jaké žijeme době a tak o různorodost ras a barev pleti není nouze. Zvláště Judith se určitě narodila v nějaké zapadlé vesničce fjordu. ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Typicky norský multi žánr s trochou černého humoru. Podle závěru mají tvůrci nakročeno k další sérii, tak uvidíme. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Na to, že severský humor je divný a na komédiách sa často nedá ani zasmiať som si už zvykol. Ani pri tomto som si často nebol istý, čo vlastne pozerám. Komédiu? Drámu? Horor? Všetko dohromady? Námet bol každopádne zaujímavý, herecké obsadenie sympatické, dýchala z toho atmosféra severu a aj ten suchý humor mal nakoniec niečo do seba. ()

iN 

všechny recenze uživatele

Šest správně seversky ulítlých dílů je v tomto případě tak akorát, aby nevymizel ten pocit, že jste si celý seriál celkem užili. Pak ke konci už těch náhod a zběsilých zakrývání zločinů bylo příliš, navíc mi vůbec není sympatická hlavní hrdinka - zato jejímu bratrovi bych věnoval samostatný spin-off :-) Prostě jedna série stačí; pokud budou další, tak díky, ale nechci aby to dopadlo jako The Sinner. ()

petisebesta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

obycejne misto, kde zijou nevim z ceho ve kterem se dari outsiderum a upirum. No pekne realie, dotazene kostymy, nektere sceny jsou dlouhe ale autori se s tim neparaji. Jojo zit i umrit v Norsku je proste drahe. ()

Reklama

Reklama