Reklama

Reklama

Yzomandias: Melanž feat. Nik Tendo

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2020, 6:24 min

Kamera:

Jan Ruttner

Recenze (6)

Senpai 

všechny recenze uživatele

Zdejší špatná hodnocení absolutně nechápu. Klip ke třem songům, které Melanž obsahuje, bych se nebál označit za absolutně nejpřelomovější věc v historii českého rapu. Nic co tu kdy vzniklo, se tomuto počinu ani neblíží. Chápu, že ne každý musí být fanoušek Yzomandiasovi hudby, ale po filmové stránce je to dokonalé. Dokonce bych se nebál použít superlativ revoluční. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Je úplně jedno co člověk poslouchá za hudbu, ale v případě tohohle videoklipu musí uznat kvalitu každý. Obzvlášť když se zdůrazní, že něco takového vzniklo v Česku. Klip Melanž má nepopiratelnou kvalitu, a troufnu si tvrdit, že každý tuzemský hudebník by byl hrdý, kdyby mohl disponovat dílem tohohle rozměru. Bez pochyby přelomová věc nejen v českém rapu, ale i v české moderní mainstreamové hudbě. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Na tom, co si kdo myslí o kvalitě hudby, tady nezáleží. Jde o jeden z nejkvalitnějších klipů, který u nás za poslední roky napříč žánry vznikl. Kamera člověka tak nějak upoutal, a zaujme i jasné vizuální rozlišení jednotlivých písní. Vážně překvapilo, 80%. ()

LaVolpe 

všechny recenze uživatele

10/10 Čo som videl klipy k rappovým songom na CZ/SK scéne, tak toto bol za rok 2020 jeden z mála, ktoré mi utkveli v pamäti natoľko, že doteraz preferujem si trojsingel pustiť skôr prostredníctvom YouTube, kde klip je, než ho len počuť cez streamovacie platformy. Nehanbil by som sa povedať, že tento klip je LEGENDÁRNY! Takto to má vyzerať! ()

Reklama

Reklama