Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina, fotograf Keyes, jednoho dne potkává zvláštního bezdomovce, který mu daruje podivné zrcadlo. V tomto artefaktu z původního amityvillského domu se skrývá démonické zlo, které začíná likvidovat jeho přátele. Dokáže se Keyes postavit tváří v tvář vlastní minulosti, na kterou zapomněl? (PetrPan)

Recenze (26)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Taká typická 90s výplň videopožičovní. Treba odceniť perfektnú Lichtovu hudbu(tiež napríklad vo výborných Children of the corn 2), pomerne atmosferické spracovanie a snahu o rozprávanie. Vo finále je to trošku nudné, ale ak to berieme ako nostalgické pripomenutie supernatural 90s videopožičovňového hororu, tak prečo nie. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Zase podpriemerne pokracovanie ale tentokrat nastastie bez nutkania rozbit notebook pri pozerani ako to bolo pri sledovani The Amityville curse.Raz sa to pozriet da ale neviem si predstavit ze by som si to znova pustil. Pri tejto serii sa mi zda ze kazde dalsie pokracovanie je takpovediac "od veci" a nerozvyja moc pribeh z amityvillu a to sa mi moc nepaci. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Amityville: Image zla“ je další díl v sérii, kterou začínám mít velmi nerad. Od prvních dvou dílů je zde strmý pád dolů a další díly se topí v bahně nemohoucnosti. Nejsou schopny skutečně děsit, nejsou schopny čímkoli zaujmout a plácají se ve snaze vyprávět něco, co mnohdy ani nemá smysl vyprávět. Tady to umělecké prostředí malinko hororu pomáhá, ale zase ne tolik, bohužel. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Ako to už pri hororových sériách býva posledné diely sú dobré sračky. A inak tomu ani nie je tu. Bola tu už lampa a hodiny, teraz prišlo zrkadlo. A je to teda pekná zlátanina. Hrozné efekty, nuda prakticky celý čas, žiadne scény, ktoré by stáli čo i len za zmienku. Posledná scéna je síce dobre napätá, ale aj tak to končí ako vždy. Celá séria "Amityville": The Amityville Horror (1979), Amityville II: The Possession (1982), Amityville 3-D (1983), Amityville: The Evil Escapes (1989), The Amityville Curse (1990), Amityville 1992: It's About Time (1992) , Amityville: A New Generation (1993), Amityville: Dollhouse (1997), The Amityville Horror (2005). ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

"Zrcadlo, pověz mi..." zabije Keyes někoho nebo bude nuda? Nebude, sice jsme se v devadesátkách zabořili hluboko do bláta béčkových titulů, ale Amityville jede zběsile dál. Nemůžu soulasit s některými uživateli, že jde o naprostou nudu. Znám daleko horší snímky této dekády! Hodně jsem si užil Terry O´Quinna coby "vlasatého" detektiva :D 60% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama