Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina, fotograf Keyes, jednoho dne potkává zvláštního bezdomovce, který mu daruje podivné zrcadlo. V tomto artefaktu z původního amityvillského domu se skrývá démonické zlo, které začíná likvidovat jeho přátele. Dokáže se Keyes postavit tváří v tvář vlastní minulosti, na kterou zapomněl? (PetrPan)

Recenze (26)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát je to zrcadlo, které se darem dostane k jednomu umělci. Dokud nedojde k rozplétání příbuzenské historie hlavního hrdiny, film docela ujde - zemřou nějací lidé, dojde na dobrou scénu s tancujícími démony (fakt povedené), jenže pak se hlavní hrdina začne pitvat ve své minulosti a "hledat" svého otce a začíná to být pěkná nuda, která se trochu rozjede zase až ke konci, ale jenom trochu. Svým způsobem je to docela patlanina s jedním/dvěma dobrými nápady. Abych parafrázoval Ingrid - jako hororový thriller by to snad i obstálo, jako součást Amityvillské série ne. Ale je to pořád koukatelnější a zajímavější než trojka. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Taká typická 90s výplň videopožičovní. Treba odceniť perfektnú Lichtovu hudbu(tiež napríklad vo výborných Children of the corn 2), pomerne atmosferické spracovanie a snahu o rozprávanie. Vo finále je to trošku nudné, ale ak to berieme ako nostalgické pripomenutie supernatural 90s videopožičovňového hororu, tak prečo nie. ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Zase podpriemerne pokracovanie ale tentokrat nastastie bez nutkania rozbit notebook pri pozerani ako to bolo pri sledovani The Amityville curse.Raz sa to pozriet da ale neviem si predstavit ze by som si to znova pustil. Pri tejto serii sa mi zda ze kazde dalsie pokracovanie je takpovediac "od veci" a nerozvyja moc pribeh z amityvillu a to sa mi moc nepaci. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

"Zrcadlo, pověz mi..." zabije Keyes někoho nebo bude nuda? Nebude, sice jsme se v devadesátkách zabořili hluboko do bláta béčkových titulů, ale Amityville jede zběsile dál. Nemůžu soulasit s některými uživateli, že jde o naprostou nudu. Znám daleko horší snímky této dekády! Hodně jsem si užil Terry O´Quinna coby "vlasatého" detektiva :D 60% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně po Amityville Curse nejhorší zástupce amityvillské série. Zlo se nám tentokrát přestěhovalo do zrcadla, o nějaké kontinuitě s předchozími částmi se nám může zase jen zdát a tak tu máme příběh založený na minulosti domu v Amityville, kde se údajně již v 60. letech odehrály na chlup stejné vraždy jako v roce 1974. Hlavní hrdina fotograf Keyes jednoho dne potkává zvláštního bezdomovce, který mu daruje podivné zrcadlo. V tomto artefaktu z amityvillského domu se samozřejmě skrývá démonické zlo, které se pustí do vybíjené ( velmi nudné podotýkám a chudé - 3 mrtví) umělcových přátel do doby než se hrdina dokáže postavit tváří v tvář vlastní minulosti, na kterou zapomněl. Image zla je po celou dobu nezáživný a měl jsem problém neusnout, z letargie dokáže vytáhnout jen střípek čehosi zábavnějšího a to snové výjevy Keyese v blázinci a celkem pohledná Julia Nickson ( i něco málo ukáže ) , ale to je tak všechno. Jedna hvězda a ještě s odřenýma ušima. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama