Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Případ poštovní doručovatelky Irenky. Doktor Kostrhun (M. Růžek) se shání po svém důchodu, doručovatelka Irenka (L. Termerová) mu ale sdělí, že peníze ještě nepřišly. Večer ale přijde její matka (A. Kreuzmannová) a peníze přinese. Co je ale právě doktorovi podezřelé - bez potvrzení a podpisu. Irena je rozvedená, staví dům, navíc kdysi chodila s Kostrhunovým zetěm. Pak manžel advokátovy dcery přináší menší zálohu na plat, protože půjčil peníze, jak tvrdí, svému kamarádovi z práce. Ve skutečnosti je ale půjčil Ireně. Podezření se stupňuje, peníze nedošly dalším obyvatelům vesnice. Zdá se, že Irena má vážný problém. Může jí doktor Kostrhun pomoci? (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl je o fous slabší než první, čili místo slabších pěti hvězdiček jsou to čisté čtyři. Opět výborný Středa, i kdy tu má míň prostoru než v předchozím díle. Zajímavé je, že Hanzlík teď tchánovi vyká, zatímco v prvním díle mu ještě v klidu tykal... ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle to dopadne, když do žehlení průšvihu před manželkou zapojíte kamaráda. Slabší díl než první, ale pořád příjemná podívaná. A zkušený doktor Kostrhun jen sleduje, jak to dopadá přesně tak, jak to dopadnout musí. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak píše Ironfood - ano, také jsem si toho všimla. Hanzlík (nebo scénárista, režisér, kdo?!) v tom má bordel, jeden díl Hanzlík vyká, další tyká. Asi má problém. Jinak nadšení z epizody nesdílím. Ale pobavil mě "dovětek" při závěrečných titulcích; můžeme zde vidět Růžka, jak kope do meruny! A dokonce dá i hlavičku! Bohužel tohoto materiálu zřejmě neměli dostatek, aby pokryli celou stopáž titulků, takže některé záběry jeho kopání vidíme opakovaně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Dcera se ptá Kostrhuna (Martin Růžek), zda je důchod v pořádku. On, aniž částku přepočítá, odvětí, že ano. (sator)

Reklama

Reklama