Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když otec vezme na nápadníka své dcery flintu? Sousedovic Jarmilka (V. Žilková) má známost. Zamilovala se do mladého Radka (V. Dlouhý), který nemá pořádné postavení, začíná jako redaktor, ale chce si Jarmilku vzít a odstěhovat se s ní do Prahy. Děvče je z vesnice, rodiče jí postavili vilu a čekají, že se tu usadí a založí rodinu. Když se mladí rozhodnou utéct, jsou pronásledováni rozzuřeným otcem s flintou. Situaci uklidní až doktor Kostrhun... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když chcete na někoho zapůsobit, tak se k němu musíte přiblížit blíž než na dostřel :-) Já mám náhodou pivo nařízený od doktora. To je taky pěknej spiťar...🤭 ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár Dlouhý-Žilková tu působí hodně nesympaticky (zejména Dlouhý tu hraje extrémního vola) a celý ten jejich konflikt s otcem Žilkové je příliš hnaný do krajnosti, což je místy spíš otravné než zábavné. V závěru se to navíc překlápí do takřka tragických rozměrů, které k duchu tohoto seriálu moc nesedí. A přitom ze začátku Růžek situaci parádně odlehčuje "Co to bylo za rány a za křik? - Ále, to bylo u Valentů trošku veselo, už to končí". PS. Hanzlík pokračuje ve vykání, na druhou stranu neváhá tchána zkritizovat za spadlou pěnu u piva... ()

Reklama

Reklama