Reklama

Reklama

Předělávka tetování

(pořad)
  • USA Tattoo Redo
Reality-TV
USA, 2021, 20–29 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Přijdou s příšerným tetováním a odejdou s mistrovským dílem. Přední tatéři napravují škody spáchané amatéry – podle návrhů, které pro klienty vyberou jejich nejbližší. (Netflix)

Recenze (8)

FaithZombie 

všechny recenze uživatele

Za mě super. Epizody jsou krátké, takže to pěkně šlape a dobře se na to kouká. Výsledné proměny se mi líbí, jen koncept, že doprovod má vybrat jaké tetování oběť dostane, se mi nezdá a většinou ani o žádné velké vybírání nejde. Vybere se prostě to, co jim sám tatér šikovné podsune jako nejlepší možnost. Ve výsledku jsou samozřejmě všichni nadšení a zákeřně jsem doufala, že alespoň jedna osoba bude na konec nespokojená. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele

Tahle reality show je jednoduchá a svižná. Každý díl má kolem 20 minut, vždy se setkáváme s několika jedinci, kteří potřebují zachránit od dávných hříchů či hloupostí – tzn. od příšerných, odporných tetování, které jim udělal např. bratranec apod.:)) Kolikrát se fakt nedá věřit tomu, co si ti lidi (většinou působí i dost inteligentně) nechali dobrovolně udělat.Každý z účastníků má s sebou jednoho člověka jako doprovod a v tom je ten háček a zároveň největší překvapení – nové tetování, které překryje starou ohyzdnost, totiž vybírá právě tenhle doprovod. Aniž by o tom dopředu věděl, a aniž by se mohl domluvit s tetovaným.Ten během samotného tetování vůbec nevidí, co mu na kůži některý z top profíků vytváří, takže se pak vždycky napjatě čeká na jeho reakci na výslednou kreaci. Není k tomu moc co dodat, je to zábava, odsýpá to hodně rychle, moderátorka i tatéři jsou sympatičtí, takže za mě dobrý, povedená „tattální“ oddychovka!:)) Hodnocení: 7/10  PS: Další recenze nejen na Netflix novinky najdete na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Potešia krátke epizódy, bez dabingu by som do toho asi nešiel a jedna epizóda na celkový obraz o tejto reality show úplne stačí... ()

mackey 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrej, provedení průměr a výsledný tetování spíš WTF. Pokud tohle je výběr těch nejlepších tatérů, bůhvíodkud, tak potěš. Aneb nelíbí se nám debilní nápis, tak co kdybychom přes to dali růži? Přehlídka archetypální nudy. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Krátká a zábavná reality show na téma tetování. To mě bavilo. Sice je to všechno na jedno brdo - rozumějte, víte co máte čekat od dalšího dílu, ale potěšila mě přítomnost Rose Hardy, kterou sleduju na internetu už delší dobu. Rozmanitost tatérů a myšlenka toho, že předělávku vybírají ne sami majitelé, ale jejich doprovod, aniž by do poslední chvíle tušili, co je čeká se mi jako námět zamlouvá. Nejvíc pobavila koza s pusou na břiše (zasvěcení vědí), ale celkově je to nenáročné, místy vtipné, má to kolem 20 minut, což bohatě stačí a výsledný práce jsou skvělý. Na jedno odpoledne do pozadí nebo jako oddechovka, proč ne.  ()

Reklama

Reklama