Reklama

Reklama

Vražda na stezce Iditarod Trail

(TV film)
  • USA Murder on the Iditarod Trail (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Iditarod - závod psích spřežení v délce 1100 mil, který vede z Anchorage do Nome napříč zasněženou a ledovou krajinou Aljašky. Často je nazýván posledním velkým závodem Ameriky. Jessie Arnoldová, která vypěstovala nové plemeno psů pro zvlášť těžké podmínky, se obávaného závodu musí zúčastnit, protože její bratr Rob, který měl závodit, byl nalezen pár dnů před startem mrtev. Závodníci se hlavně obávají umrznutí. Dva psovodi se zanedlouho po zahájení stávají oběťmi podivných nehod. Závod začíná mít výhružnou atmosféru. Jessie, která oba mrtvé znala, si je jista, že byli zavražděni oni i její bratr Rob. Když Jessie nastoupí do posledního úseku trati, je v pozici jednoho ze tří možných vítězů, společně s Mortisonem a Gatesem. Šestý smysl jí ale říká, že jeden z nich je vrah, který bude chtít zabít. V tuto chvíli již nebojuje o vítězství, ale o holý život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Terva 

všechny recenze uživatele

Teploty hluboko pod nulou a dramatické psí závody, kde není všechno podle pravidel! Povedená hudba ( Simon Kendall a Al Rodger ) a ještě lepší kamera ( Richard Leiterman ) ()

kaze 

všechny recenze uživatele

Dej sa podobá veľmi Iron Willovi, ale v modenom prevedení. Keď ste však milovníkom psích záprahov určite vás tento film uchváti. Krásna aljašská prírody, rýhle husky a dobrodružstvo. ()

Reklama

Reklama