Reklama

Reklama

Sue Thomas: Agentka FBI

(seriál)
  • Kanada Sue Thomas: F.B.Eye (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Kanada / USA, (2002–2005), 41 h 36 min (Minutáž: 43–88 min)

Kamera:

Yuri Yakubiw

Hrají:

Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Ted Atherton, Enuka Okuma, Polly Shannon, Kathy Maloney, Amy Price-Francis, Andrew Jackson, Roman Podhora (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(56)

Obsahy(1)

Sue Thomas je od malička hluchá. Přesto (a právě proto) se stala agentkou FBI. Při plnění náročných úkolů jí kromě lidských kolegů pomáhá dlouhosrstý retrívr Levi [Lívaj]. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Víc rodinný než akční seriál z prostředí FBI se sympatickými hrdiny a skvělým psem, ale nebojte se, nejde o dalšího Komisaře Rexe:) Levi je totiž psím asistentem hlavní hrdinky, která je neslyšící. Neviděl jsem první díl, a pak mi trvalo skoro celý další než jsem si všiml, že Sue neslyší. Deanne Brayová se totiž naučila naprosto plynule mluvit, takže jediná šance jak poznat její omezení je, když žádá abyste se dívali na ni, když s ní mluvíte. A kdyby se tu tak nehrálo na to, že bůh, rodina a americká vláda všechno zlo potřou a vymýtí, bylo by to podstatně lepší;) Při soustavnějším sledování hrozí chronické nevolnosti. 40% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to obyčejné, ale na velmi sympatickou Deannu Bray se moc pěkné kouká... Jinak nezávazně na odpoledne neurazí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Celkom milý a pôsobivý krimi seriál,ktorý je skôr v rodinnom než dramatickom žánry. Ale v konečnom dôsledku mi vždy zdvihol náladu, čiže nemám dôvod aby som sem písal zápory ,ktoré seriál určite nejaké má. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Úsmevná a kvôli ustavičnej „pozitívnosti za každú cenu“ otravná záležitosť, ktorú nemôžeme brať o nič vážnejšie, ako posledné série „Komisára Rexa“. Dobrosrdečná hluchonemá agentka FBI Sue Thomasová s pomocou rozumného psíka a svojho veľkého srdiečka rieši závažné kriminálne činy. To iste. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Hluchá agentka FBI v akci! K smíchu! Nebo k pláči, jak se to vezme, to podle zhodnocení žblebtů, jakýma se nás snažej krmit. Pilot jsem viděl, tam ji jen přizvali jako znalce k jednomu případu (nebo něco takovýho), ale to co se děje v tom seriálu později je pořádná krávovina k smíchu a to mě můžete citovat. Už jen to, jak mluví. Kdyby byla od dětství (pokud se nepletu v seriálu ohluchla v nějakých čtyřech letech) hluchá, NIKDY by takhle plynně nemluvila, že by to nebylo poznat. NIKDY: Přinejlepším by mluvila jako ten fousatej chlapík, co dělá na ČT znakový zprávy, ten jak huhlá. A to, že by ji pouštěli k nějakým opravdovým případům, a ne jen k nějakýmu možná papírování, to je ještě větší sračka (a to skoro nikdy nebývám sprostej). Podle mě je to ztráta času a to i v poledne nebo o půlnoci nebo kdykoliv jindy. A když si taky přečtete životopis herečky na imdb, zjistíte, že je jen nahluchlá (jen neslyší na pravý ucho a levým poslouchá s naslouchadlem) a ne hluchá jak v seriálu. A to hodně pomůže, aby člověk mluvil normálně. Ale to, co se tu snaží předhazovat mě prostě štve říkejte si tomu třeba předsudky, ale se seriály jako je Beze stopy nebo Zákon a pořádek netuším, jak někdo může natočit takovejhle nerealistickej blábol. To je ještě víc k smíchu, jak ze rtů odezírající husky Diefenbaker ve Směr jih. ()

choze

všechny recenze uživatele

Kluci, holky a pejsek z FBI bojují s teroristy a řeší společné vztahy. Otravná holčičí podívaná, ze které se mi zvedá kufr. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný seriál na který se dá koukat, ale velmi často mi přijde přehnané, kdy hlavní hluchá hrdinka vše odečte z úst. Vše vyřeší atd. Nechci tento seriál moc kritizovat, tým a herecké obsazení je na tom dobře, ale žádný velký zázrak to rozhodně není. Dá se na to občas dívat, ale sledovat to pravidelně nejde. 40% = ** ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Celkom pozerateľné prípady federálnych agentov, ktorí ale akoby vypadli z televíznej produkcie rokov 50-tych. Kriminálne zápletky sú bohužiaľ pochované pod nánosom neustáleho dokazovania si všetkých zúčastnených ako im na sebe hrozne záleží. Záplava dojemných citových výlevov podfarbená príšernou hudbou skrátka takmer nekončí. Od odpadu to zachránila sympatická hlavná predstaviteľka a už zmienené nápadité prípady. (7.6.2004) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nevadí že neslyší protože má skvělého psa a umí dobře odezírat ze rtů takže bacha kdo bude vyšetřovat, Sue je sympatická a hlavně s úsměvem na tváři nebojí se a jde si za svým super. A její banda okolo je dobrá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Príjemný seriál, ktorý dostal trochu čerstvého vánku, do ináč už v tej dobe sterilnej kriminálnej TV produkcii. Je to síce viac detinské a menej realistické, ale o to zrejme tvorcom aj tak nešlo. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Chvílema jsem to sledoval, ale rozodně ne pravidelně. Hlavní hrdinku obdivuju, má určitě těžký život. Jinak seriál je to docela pěkný, ale po pár dílech už nemá co nabídnout, dobrá epizoda se pak naskytne jen málokdy. ()

Reklama

Reklama