Reklama

Reklama

Sekai saikó no ansacuša, isekai kizoku ni tensei suru

(seriál)
  • Japonsko 世界最高の暗殺者、異世界貴族に転生する (více)
Trailer 2

Epizody(12)

Obsahy(1)

Nejlepší nájemný zabiják má v plánu dokončit svou poslední misi a pak konečně pověsit řemeslo na hřebík. Organizace, pro kterou pracuje, mu slíbila nové místo ve svých řadách, kde se bude věnovat výcviku nových zabijáků. Muž byl sice odmalička cepován, aby nikomu nevěřil, ovšem byl to výcvik právě od této organizace, která si ho našla a vychovala z něj toho, kým dnes je.
Poslední mise se sice trošku zkomplikovala a jeho parťačka je strašný zelenáč, ale tím pro tohoto zabijáka konečně vše končí. Nebo možná ne! Organizace si nemůže dovolit nechat naživu člověka, který toho o ní tolik ví, a proto je na letadlo, v kterém zabiják letí, spáchán útok, při kterém muž zahyne. Ovšem ani to není konec jeho cesty. Zabijáka si totiž vyhlédne jedna podivná bohyně a dá mu na výběr. Buď bude reinkarnován do nového těla a vše zapomene, nebo ho přenese i s jeho vzpomínkami do fantasy světa, kde vládne meč a magie a on tady pro ni splní jednu nelehkou prácičku. Na co si ale bohyně může najmout nájemného vraha? Logicky na vraždu! V tomto magickém světě totiž hrozí, že se zjeví silný a mocný hrdina, který ale nakonec zničí celý svět. A toho je třeba zastavit.
Reinkarnován jako šlechtic Lugh Tuatha Dé bude mít nejlepší nájemný zabiják mnoho práce. Přeci jen oponenti ovládají magii, se kterou se nikdy nesetkal. Také se mu do cesty z nějakého důvodu pořád pletou další a další mladé a hezké dívky, což je pro profesionála na jednu stranu nepříjemné rozptylování, ovšem na druhou se jich dá v určitých situacích využít. Navíc si zabiják tentokrát usmyslel, že nebude jen slepě poslouchat rozkazy… (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: japonština T: angličtina
01:26
Trailer 1
Trailer 1
D: japonština
01:46

Reklama

Reklama