Reklama

Reklama

The Girl Who Got Away

  • Velká Británie Mother
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po desaťročí pátrania je v roku 1998 polícia konečne na stope Elizabeth Caulfieldovej (Kaye Tuckerman), ženy, ktorá uniesla päť mladých dievčat a predstierala, že sú jej vlastné. Len jednému dievčaťu, Christine Bowden (Lexi Johnson), sa podarilo ujsť, ostatné štyri boli nájdené pochované na Cauldfieldovej pozemku. Po zatknutí a odsúdení si Cauldfieldová odpykáva zaslúžený trest, avšak po 20 rokoch ujde z väzenia s jediným úmyslom - dotiahnuť do konca to, v čom v minulosti zlyhala... (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až také zlé, ako hovoria čísla, keď film sa nachádzal až v čiernych percentách hlboko pod 30%, teraz to je zatiaľ lepšie. Hlavne tie psychologicko-hororové pasáže vyšli a vlastne hneď úvod bol veľmi silný a navnadil na ďalšie pozeranie. V druhej polovici sa to spomalilo a natiahlo. Ale odpad to určite nie je. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě obsah vypadal dobře. Jenže po půlhoďce už víte, že to klasickej thrillerovej napínák nebude. Pak už sem si až do konce pohrával s myšlenkou, že scénář k filmu dostal do ruky Andrew Davis ve svý nejlepší formě. To znamená někde kolem Uprchlíka. Byla by to taková ta celkem chytrá, a odsýpající pecka, u který byste zapoměli, jakej je datum. No nic, pro mě byla tohle naprosto zoufalá trága, kterou dokoukat byl opravdu kumšt. 20%. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská unese 5 holek a zavraždí jejich rodiče přežije to jen jedna holka a vražedkyni zatknou. Po x letech uteče z vězení a snaží se dostat k té co přežila. Tenhle film zabíjí délka skoro 2 hodiny je moc a většinu filmu se nic neděje vraždy taky nestojí za nic a možná jediné co udrží divákovu pozornost je pointa. Dokoukáno tak na 4krát jelikož je to fakt nuda. 40 procent a to jsem i moc hodný. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Caulfieldová uniesla 5 dievčat z domovou ich rodičov, ktorých zavraždila a následne dievčatá držala násilím vo svojom dome. Prežiť sa napokon podarilo iba jednej z nich, Christine Bowdenovej. Teraz už dospelá Christine usiluje o adopciu 13 ročnej Lisy, ktorá podobne ako ona nemala šťastné detstvo a práve v tom čase sa dozvie o tom že počas eskorty z väznice sa podarilo Elizabeth ujsť...samotný príbeh by vôbec nebol zlý ak by mal o 20 minút menej a film skončil rozhovorom Jamieho Nwosu a Christiny pri kostole, pretože záverečný twist predchádzajúcemu twistu nepomohol. Okrem toho povinné korektné drísty, policajt černoch, rozvrátené rodiny (pochopiteľne iba ľudí bielej farby pleti) a zmiešaný afroamerický pár ktorému nepraje biela hlava rodiny, nečakane bývalý policajt. Hmlisto naznačíme ešte orgie detí, pochopiteľne v katolíckom kostole a človek pochopí 25% na čsfd, aj keď tých 5,0/10 z imdb je predsa len o niečo spravodlivejších nakoľko točia sa podstatne horšie filmy a  VÝRAZNÝ SPOJLER Christina zahrala dobre aj Katie... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takový ten thriller, který jakoby vypadl za kandaské televizní produkce. Nicméně i přesto, že to bylo hodně ucourané, dalo se na to dívat. Zápletka byla obstojná, jednou se režisérovi povedlo svést mě na falešnou stopu, což oceňuji, a i hlavní hrdinka, byť jsem si na ní musel chvilku zvykat, mi nakonec seděla. Pohodový průměr. 50% ()

Reklama

Reklama