Reklama

Reklama

The Girl Who Got Away

  • Velká Británie Mother
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po desaťročí pátrania je v roku 1998 polícia konečne na stope Elizabeth Caulfieldovej (Kaye Tuckerman), ženy, ktorá uniesla päť mladých dievčat a predstierala, že sú jej vlastné. Len jednému dievčaťu, Christine Bowden (Lexi Johnson), sa podarilo ujsť, ostatné štyri boli nájdené pochované na Cauldfieldovej pozemku. Po zatknutí a odsúdení si Cauldfieldová odpykáva zaslúžený trest, avšak po 20 rokoch ujde z väzenia s jediným úmyslom - dotiahnuť do konca to, v čom v minulosti zlyhala... (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Caulfieldová uniesla 5 dievčat z domovou ich rodičov, ktorých zavraždila a následne dievčatá držala násilím vo svojom dome. Prežiť sa napokon podarilo iba jednej z nich, Christine Bowdenovej. Teraz už dospelá Christine usiluje o adopciu 13 ročnej Lisy, ktorá podobne ako ona nemala šťastné detstvo a práve v tom čase sa dozvie o tom že počas eskorty z väznice sa podarilo Elizabeth ujsť...samotný príbeh by vôbec nebol zlý ak by mal o 20 minút menej a film skončil rozhovorom Jamieho Nwosu a Christiny pri kostole, pretože záverečný twist predchádzajúcemu twistu nepomohol. Okrem toho povinné korektné drísty, policajt černoch, rozvrátené rodiny (pochopiteľne iba ľudí bielej farby pleti) a zmiešaný afroamerický pár ktorému nepraje biela hlava rodiny, nečakane bývalý policajt. Hmlisto naznačíme ešte orgie detí, pochopiteľne v katolíckom kostole a človek pochopí 25% na čsfd, aj keď tých 5,0/10 z imdb je predsa len o niečo spravodlivejších nakoľko točia sa podstatne horšie filmy a  VÝRAZNÝ SPOJLER Christina zahrala dobre aj Katie... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská unese 5 holek a zavraždí jejich rodiče přežije to jen jedna holka a vražedkyni zatknou. Po x letech uteče z vězení a snaží se dostat k té co přežila. Tenhle film zabíjí délka skoro 2 hodiny je moc a většinu filmu se nic neděje vraždy taky nestojí za nic a možná jediné co udrží divákovu pozornost je pointa. Dokoukáno tak na 4krát jelikož je to fakt nuda. 40 procent a to jsem i moc hodný. ()

Reklama

Aurus 

všechny recenze uživatele

6/10. Pro mě jednorázová jednohubka na večer. Pro mě to až tak špatný není, jedná se o naprosto nadprůměrný hororový film. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je dobrá, atmosféru tento film má docela dobrou, napětí je zde docela dost časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je velmi dobrá. Doporučuji. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až také zlé, ako hovoria čísla, keď film sa nachádzal až v čiernych percentách hlboko pod 30%, teraz to je zatiaľ lepšie. Hlavne tie psychologicko-hororové pasáže vyšli a vlastne hneď úvod bol veľmi silný a navnadil na ďalšie pozeranie. V druhej polovici sa to spomalilo a natiahlo. Ale odpad to určite nie je. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takový ten thriller, který jakoby vypadl za kandaské televizní produkce. Nicméně i přesto, že to bylo hodně ucourané, dalo se na to dívat. Zápletka byla obstojná, jednou se režisérovi povedlo svést mě na falešnou stopu, což oceňuji, a i hlavní hrdinka, byť jsem si na ní musel chvilku zvykat, mi nakonec seděla. Pohodový průměr. 50% ()

Reklama

Reklama