Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat na venkově (2009) (série)


Pomerančová šťáva (S05E05)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2014, 8 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Pat a Mat si pořídí odšťavňovač, ten ale nefunguje. Musí proto vymyslet jiný způsob, jak dostat šťávu z pomerančů ven. (SONY_)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nachází se uvnitř pomeranče nějaká šťáva? Dle výsledků práce dua kutilů s odšťavňovačem, svěrákem, cirkulárkou a sekáčkem patrně nikoli, ale velkou pílí, nezlomnou vůli a s využitím veškerého intelektu se práce jistě zdaří. Já si tedy nemohu stěžovat na nedostatek nápadů při řešení zapeklitého problému, ale nepřipadalo mi to tak vtipné jako v době, kdy tento kutilský magazín pravidelně vysílali v ostře sledovaném čase. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě to bude tím, že už mi není deset, kdy jsem tuhle dvojku bral jako nešikovné kutily. Vesměs volili nejbezradnější řešení, které ovšem díky nezlomné vůli zabralo. Dnes si pohledem na nové/novější díly (které mi už nejsou nijak sympatické) myslím, že jsou to dva otravní idioti. Co je ale horší, že chybí humor. A nápad. Nebo nadšení. Prostě tihle dva sahají po ještě víc nesmyslnějších věcech než dřív. ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

Krtečkovi se smysluplně přežít v nové době nepodařilo (nové díly s namejkapovanou myškou a cestou na diskotéku v kabrioletu jsou otřesné), Bob a Bobek taky při své cestě kolem světa dost tápali, Krkovička zase přestal být třídní nepřítel a seriál tak ztratil šťávu, ale Pat s Matem jedou stále to svoje, pořád dokážou vymyslet koninu a tu pak za cenu demolice části pokoje/budovy/městské části realizovat. Osvědčený princip stále funguje a je to dobře. ()

Reklama

Reklama