Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Od druhé poloviny nastavovaná kaše s nijak oslňujícím Douglasem. První polovina sice potenciál atmosféry má, ten je však následně znehodnocen až příliš lineární dějovou složkou a nedotažeností scénáře, který jak slibně začal, tak stupidně končí. Co mě ale z filmu skutečně zaujalo, byl pohled Brittany Murphy; to, co jsem v něm viděl mě zneklidňovalo a přitahovalo zároveň.. Ona je důvodem, proč tenhle thriller vidět.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud mi někdo někdy unese někoho z mé rodiny, tak si vzpomenu, co mne v mládí naučili Vandal, Sekal, Švarcnberk či Stalion a udělám mu uzel na páteři. Jenže Dr. Conrad v mládí poctivě studoval a žádné bojové kousky z obrazovky neokoukal. Proto musí fikaně vytáhnout informaci z pacientky a věřit slovu padoucha, že nikomu se nic nestane, i když všichni viděli jeho tvář. Nicméně musím přiznat, že rozehráno to bylo velmi slušně, pak to kleslo do průměru a ten závěr, plný nostaligických smyčců a slzí v očích, to celkem solidně zabil. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Obľúbený modrý trilerový filter, charakteristický pre 90te roky. Nikam nevedúca zápletka, ktorá ničím neprekvapí, iba ide vo vyjazdených koľajách otravných trilerových klišé. Takže z toho mi vychádza jediné výraznejšie plus, a to sú samozrejme áčkoví herci, ktorí hrajú v domnienke, že im režisér pripravil na konci nejaké prekvapenie, ktoré nemali v scenári. Nepripraví. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller. Ano, taky si myslím, že role psychiatra Nathana Conrada byla napsána Douglasovi na tělo. Z dalších herců mě zaujala víc akorát Brittany Murphy. Inteligentní scénář a slušné tempo baví diváka až do konce; bohužel docela slabého a klišovitého. Nebýt toho závěru, možná bych hodnotil i plným počtem. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, kteýr měl grandiozní finále bohužel v polovině filmu. To napětí, ta jednoduchost, akčnost a prostě všechno se to sešlo ve scéně, kdy se role obrací a Michael Douglas získává oproti únoscům aspoň nějaké výhody. Potom už film spěje k dost čitelnému konci, který je příšerně přeplácaný a dělá celému filmu hodně velkou ostudu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama