Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller. Ano, taky si myslím, že role psychiatra Nathana Conrada byla napsána Douglasovi na tělo. Z dalších herců mě zaujala víc akorát Brittany Murphy. Inteligentní scénář a slušné tempo baví diváka až do konce; bohužel docela slabého a klišovitého. Nebýt toho závěru, možná bych hodnotil i plným počtem. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Majklovi táhne na šedesát, jeho dcerce na devět a manželku bych od oka viděl tak na páťák vysoké školy. Slušný výkon na prošedivělého doktůrka, navíc v práci obšťastňuje další kočku, třebaže trošku pošahanou. Co dalšího ale stojí za zmínku? Že rádcové hledali a hledali, až nakonec našli? Nebo že tu do důsledku bylo dovedeno rčení o tajemství vzaté do hrobu? No, nebudu to zdlouhavě okecávat, ač maskováno atmosférou jako z hradu v Karpatech, čirý průměr. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dobrej thriller, kterýmu to akorát tak trochu kazí konec (nečekaně). S tím mají Američani prostě problém. Celou dobu je to napínavý, herecký obsazení je taky hodně v pohodě, nikdo nijak nepokulhává, no ale pak se tam zase objeví několik ujetých drobností, který to prostě mírně nalomí. Jinak bez problému :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $55,001,642Tržby Celosvetovo $100,020,092 ║ dosť slušne zvládnutý thriller, ktorý sa postupne vykresľuje, pretvára, prekvapuje, až na ten troška obohraný "klasický" záver kde všetci zlý padnú k zemi, má to napätie a dobre tu funguje aj herecké obsadenie /70%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Psychiatr Douglas vytáhne dceru ze spárů únosců, i kdyby se lékařské tajemství věšelo! Soubor žánrové běžné praxe a pravidelných postupů, co trošku připomene Howardův Ransom a kterému ke konci začnou ve velkém zmírat mozkové buňky (ještěže jsme na hřbitově). Ta nejistota... pošlou zase nebohého Seana Beana šest stop pod zem? Neptejme se jestli, ale jak a já trochu vyspoileruju, že to bude ve zrychleném řízení.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Hřbitov, na kterém se odehrává závěr filmu, byl postaven ve skladišti v Torontu. Filmaři nechali navozit čtyři tisíce tun zeminy a zasadili třicet osm stromů. [Zdroj: časopis Cinema 1/2002] (Locksley)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama