Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iveta se ocitla v Bratislavě, aby se z ní stala modelka. Příliš pozdě si ale uvědomí, že po podepsání závazné smlouvy ji Ivan oklamal a prodal jako prostitutku zdejšímu podniku. Útěk je marný, jak potvrzuje její nová kamarádka Sandra, která je zde již dva roky. Na rodačku z Trebišova si ale nikdo nepřijde... (Česká televize)

Recenze (10)

CheeseFigure odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý diel nie je lepší. Tak Iveta je v Bratislave a hneď skončí v bordeli, z ktorého sa vďaka zmluvám nemôže dostať. Predstavuje sa tu Natalia Germani, ktorej postava je neprekvapivo úplne blbá. Ale netreba sa báť, z Trebišova dôjde armáda (4 muži, z toho jeden ozbrojený záchodovým zvonom) a Ivetu vyslobodia. Bodaj by nie, keď ochranku v hentom klube tvorí duo, ktoré okolo SBS-kára maximálne tak prešlo v potravinách. A koniec nekomentujem. Tretí diel určite nepozriem, Iveta je pre mňa ďalším dôkazom, že naša seriálová tvorba je z veľkej časti tragická. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte horšie, vulgárnejšie než prvá časť a tá východniarčina niekedy naozaj píli uší, najmä od Mauréry, ktorá sa ju proste nie a nie naučiť. Vysloví "š" tam kde nemá a tam, kde má, tak hovorí tvrdo. Okrem toho novinári popisujú seriál takto: "Samostatnou kapitolou je snaha o vykreslenie reality. Trebišov si delí kultúrne centrum s miestnym „bordelom“, moc v meste si delia naozaj veľké autority." Toto považujem za sprostú urážku východu a hlavne Trebišova, v ktorom sa film okrem pár záberov ani netočil. Slovenský Most má byť vtipný v tom, že Slovensko je plné kriminality, predsudkov a alkoholu. V poriadku. Ale dočkáme sa aj iného seriálu? Napríklad takého, v ktorom naši rómski priatelia usilovne pracujú, dodržiavajú zákony, nedovolia aby sa deti párili, fetovali a kradli? Dúfam, že áno. Aj sci-fi treba. ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako napísal aj užívateľ Fifer je celkom škoda, že dej preniesol z Trebišova do Bratislavy. Mentalita východného Slovenska, bordel vedľa kultúrneho strediska či krčmy IV. cenovej kategórie to bolo podľa môjho gusta, kým Bratislava je ťažké klišé. Napriek tomu sa aj tu opäť našlo niekoľko vydarených gagov. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta změna prostředí tomu moc nepomohla. Úplně to změnilo celý styl seriálu. V podstatě jsem chvílema myslel, že to přejde do regulérního dramatu. Vesměs to zachránil až v závěru Ondrík,  v asi nejujetější roli v jeho kariéře. Bohužel to nevypadá, že by se měl konat návrat do Trebišova, který byl sice přepálenej, ale nabízel aspoň potenciál pro nějaké humorné situace. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl přesunem do Bratislavy úplně popírá žánr komedie, když se tam mrazivě řeší sex trafficking, a navíc mi přijde debilní, aby borec, který prodá holku do bordelu k nucené prostituci svůj "drobný morální přešlap" napravil tím, že ji tedy na oplátku otevře dveře do opravdového modelingu. Kolečko, ty už nefetuj. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl přenesl děj do Bratislavy. A chvílemi přepínal skoro na dramatickou polohu. Naštěstí se pak vrátil zpět do komediálních vln. Celkově slabší než první. Přece jen prostředí bordelu mě bavilo míň než Trebišov. Uvidíme, co bude dál. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozná hlúposť. Zmluva o ušlom zisku? Babenka tam preto trčí dva roky či koľko (mimochodom herečka Germani hrala fakt dobre), ale príde Iveta- Alžbeta (ktorá zamachrovala) a zakrátko pár idiotov z trebišovského bordelu urobí poriadky s celým luxusným nočným podnikom, ktorý skončí behom chvíle. Logiku toho ako napokon ostali v Bratislave ani nekomentujem. A ten šušlavý pysk čo tam prišiel krátko pred koncom a má z nich urobiť modelky, to ako kto či čo bolo? Stále sa všetko musí točiť okolo sexu, tvorcovia a niektorí herci sú asi riadne nadržaní a možno by im prospela návšteva takého Goldentime vo Viedni, aby sa vyriadili a videli ako to fakt chodí. Neviem či tomu ešte dám šancu, Blava nemá takú šťavu ako východ. Mauréryna hraná východňarčina mi pripomína Zimkovú v Pásla kone na betóne, proste to nie je ono. Občas som sa trocha usmiala, úplný prepadák to zas podľa mňa nebude. ()

Generi

všechny recenze uživatele

Nedá sa to hodnotiť. Modelky krásne, Ondrík OK, ale tá spatlaná východniarčina sa nedá počúvať. Prvé minúty mi to pripomenulo MOST!, ale ozaj len pár minút. Škoda ()

Reklama

Reklama