Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iveta se dostává do skutečné modelingové agentury a začíná její třítýdenní výcvikový kurz pod vedením přísného Adriána. V kurzu jsou s ní také další tři dívky, nakonec však zbyde jen jedna, s níž agentura podepíše smlouvu. Během výcviku má Iveta kromě intrikánské Lindy problémy se svými fyzickými nedostatky i disciplínou. Náhle se u ní doma objeví její matka Diana, která chce své dceři oznámit důležitou věc... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě to baví, Iveta je sympoška, Milan Ondrík se opět vybláznil. Blbé je, že zbytek obsazených barbín neumí hrát ani artikulovat, není jim rozumět, čilo spousta hovadin, které vyblijou, zanikne. ()

Reklama

TKKMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvej aj druhej epizóde veľký prepad kvality. Stratil to kúzlo a zmenilo sa na také tuctové nič, s akousi divnou zápletkou s nájdeným bratom. Jediným plusom bol Milan Ondrík. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhej díl mě až tak nebavil, ale trojka mě po celou dobu udržovala ve střehu a je to fakt zvláštní podívaná- například na testosteronovýho Milana Ondríka na šteklách. 😊 Napoprvé si ho Jan Hřebejk vybral pro roli válečnýho Veterána a asi v něm tehdy evokoval něco jinýho. A Milan si to užívá, řekl bych. Paní Mauréry taky výborná. Celkově je to fajn. Má to zvláštní atmošku, je to hodně v pohodě. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • V epizóde počujeme Ivetine (Alžbeta Ferencová) zvonenie na telefóne. Zvonenie je pieseň Alžbety Ferencovej "Is this Love?" pod menom Zea. (adam_majko99)

Reklama

Reklama