Reklama

Reklama

Poker Face

Trailer 3

Miliardář a hráč pokeru Jake Foley dává svým přátelům šanci vyhrát víc peněz, než se jim kdy zdálo. Aby se však mohli zapojit, musí se vzdát jediné věci, kterou se celý život snaží chránit - své dávno ukryté tajemství. Hra pokračuje a přátelé brzy zjistí, co je ve skutečnosti v sázce. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (52)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Toho pokru si moc neužijeme. Ono tak nějak ničeho si moc neužijeme. Proč dělat něco jednoduše, když máte tolik peněz, že si to můžete pěkně zkomplikovat. Partička kamarádů je tak různorodá a tak povrchní, že si o nikom z nich nestihnete za tu hodinu a půl udělat žádný názor, natož pak vybudovat si k nim nějaký vztah. A taková podělaná náhoda, že zrovna v ten velký večer přijdou lupiči loupit obrazy? No logiku to ztratilo docela brzy a Crowe, stejně jako celý film, rozhodně nezajímavý. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

navzdory délce pod hodinu a půl se Poker face rozjíždí dost prkenně a pomalu, poměrně dlouho není jasné o co vůbec jde a pak je najednou konec. Crowe je skvělý herec, ale jako režisér buď neumí pořádně vyprávět příběh a nebo mu klacky pod nohy hází chaotický scénář. Buď jak buď, Poker face nikomu sice duševní újmu nepřinese, ale pokud ho vynecháte, vůbec nic se nestane...40% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film sa odohráva v Sydney a máme tu aj austrálskych hercov, tak si nie som istý, či ide vážne o americký film. Ale to je jedno, pretože Crowe si na sfilmovanie vybral scenár, ktorý nevie, čím chce byť, iba vie, ako skončí. Dokonca sa ani poriadne nedozvieme, prečo musia byť za stolom všetci zúčastnení a hrať poker. V dvoch tretinách sa mení žáner a film trochu naberie na obrátkach, nečakajú nás ale žiadne veľké odhalenia a ani úvodná retrospektívna scéna sa nijako nepreviaže so súčasnosťou, čo je len ďalším dôkazom nedotiahnutého scenára. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Do nedávna jsem ještě věřil, že kde se objeví Russell Crowe, tak to nemůže být sračka. Teď už si to ale nemyslím a svým režisérským počinem Poker Face si podepsal ortel dřív, než by mě vůbec napadlo. Teď už se jen modlit, aby hereckou stolici opustil nějakou pěknou rolí se ctí. Jinak to dopadne stejně jako s řadou dalších Hollywoodských hvězd, kteří opilí slávou z let minulých zapomněli, že jim už není čtyřicet let. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Po režijní a scenáristické stránce nezvládnutý film, který se hraní pokeru věnuje jen okrajově. Celé se to zrodilo v hlavě Russella Crowea, který nehazarduje v pokerových sázkách, ale se svým hvězdným postavením. Hvězdou už dávno není. Pokud ho tedy ještě toužíte řadit mezi hvězdné herce, tak to byste rozhodně neměli vidět tenhle jeho film, ve kterém se jen ztrapňuje. Coby nechutný boháč pořádá ve svém sídle jakýsi soukromý turnaj v pokeru pro své staré kamarády z dětství, které rozhodně nehodil do smetí. Účastní se jej i Liam Hemsworth, z něhož maskéři udělali muže zanedbaného zevnějšku. Zbývající pánské osazenstvo nebylo natolik kvalitně charakterově vyprofilované, aby divák o jejich postavy projevil zájem. Dealerkou u pokerového stolu byla Elsa Pataky, švagrová výše zmíněného Hemswortha. A celá tahle společnost hráčů bude přepadena trojicí delikventů, velmi směšně ztvárněnou. Filmu nepomáhá vůbec nic a nikdo. Crowe režíruje špatně podle nevalného scénáře. A zřejmě si myslel, že překvapivá zjištění a odhalení, která postupně začne vršit, nějakým způsobem uzemní diváka. To se ovšem  přepočítal. Navíc film dost dramaturgicky přeskakuje, takže chvíli je to drama, thriller, psychologicky laděný film i nechtěná komedie. A v každém žánrovém pojetí citelně selhává. Scénář i režie se mnohdy chová chaoticky a nepřehledně. Sérum pravdy, které umírající milionář s rakovinou slinivky dostane na začátku filmu od šamana, je vpraveno do žil jeho pozvaných letitých kamarádů. Ti jsou v jádru pěkní zmetci a přesto je na odchodnou ze života obdaruje tučnou sumou peněz. Nechápal jsem tohle jeho nesmyslné rozhodnutí. Kdysi přijatelný Crowe vypadá nyní natolik dostatečně hnusně nemytě, že ho může obdivovat leda abatyše s trojitým pásem cudnosti. Výsledný film je rovněž otřesná slátanina. 2/10 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v austrálskom štáte Nový Južný Wales, predovšetkým v Sydney a tamojších štúdiách. (Real Tom Hardy)
  • Také sci-fi thriller Invisible Man (2020) se odehrával v domě technologického miliardáře a natáčel se v australském městě Kiama. (Johnny.ARN)

Související novinky

Russell Crowe bude papežovým exorcistou

Russell Crowe bude papežovým exorcistou

28.06.2022

Novozélandský herec Russell Crowe se v poslední době v tvoření jen tak nezastavuje. Zatímco už za pár dnů ho diváci budou mít šanci vidět ve vedlejší roli boha Dia ve značně očekávané nejnovější… (více)

Reklama

Reklama