Reklama

Reklama

LEGO Star Wars: Hrůzostrašné historky

  • USA Lego Star Wars Terrifying Tales (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po událostech Star Wars: Epizoda IX - Vzestup Skywalkera (2019) musí Poe Dameron a BB-8 nouzově přistát na sopečné planetě Mustafar, kde se setkají s chamtivým a podmanivým Graballou Huttem. Šéf zločinu koupil hrad Dartha Vadera a renovuje ho na první all inclusive luxusní hotel inspirovaný Sithem. Zatímco Poe, BB-8, Graballa a Dean (odvážný a statečný chlapec, který pracuje jako mechanik Grabally) čekají na opravu svého křídla X, vydají se hluboko do tajemného hradu s Vaderovým věrným služebníkem Vaneé. (JamesConnorG)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco uplně jinýho. Nenechte se zlákat těma plakátama v galerii. Jsem dost nasranej, tudíž odpad. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Vtipnější než jsem čekal. Vůbec jsem se nenudil a příběh mi přišel dost originální. Dokonce mě to bavilo více než loňský vánoční speciál. Párkrát jsem se dokonce i zasmál nahlas a animace je taky na úrovni (když to porovnám s různými současnými Lego seriály). Další takové jednohubky si nechám líbit. Je docela smutné, že ze všech Star Wars animovaných počinů tohoto roku, mě nejvíce bavil právě Lego speciál. 7/10. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u loňského Vánočního speciálu jsem se i tentokrát bavil. Jako malý jsem miloval kraťasy typu Bombad Bounty či The Hunt for R2-D2, takže tyhle nové polovečeráky působí silně nostalgicky, i když už to samozřejmě nemá to kouzlo svých předchůdců. Líbí se mi odkazy na různá zákoutí Star Wars kánonu i na jinou popkulturu (Shining, Lord of the Rings), Jake Green odvedl dobrou práci s imitací Poea (místy bych opravdu věřil, že poslouchám Oscara Isaaca), dobře vyvážili všechny tři hlavní éry Star Wars, dočkali jsme se i takového mini “What If…?” scénáře s temným Lukem, no a děti si snad z příběhu odnesou pár ponaučení a lekcí. Beru samozřejmě v potaz, že nejsem úplně cílový divák. 75% ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

No ty vole. Co to zase je. Nevím jestli se mám smát, nebo přemýšlet, kde je to už trapné. Animace Lego (Dobře známá.) Scény vtipné, ale ne pokaždé. Hvězdiček 3 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama