Reklama

Reklama

The Mutation

  • Velká Británie Rats Reborn (pracovní název)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoológ  Allen Marsh (Ricardo Freitas) má problémov vyše hlavy, v osobnom živote a aj tom profesionálnom. Nielenže prežíva nechutné rozvodové opletačky so svojou ex-manželkou, ako konzultant miestnej polície sa dostal k záhadnému prípadu. Vedec Peter Rowe (Nick Danan) bol vo svojom domácom laboratóriu nájdený mŕtvy a na nepoznanie zohavený. Allen má za úlohu určiť, čo ho zabilo. Jeho odhalenie je však tak šokujúce, že ho polícia odmietne akceptovať. A tak sa Allen pokúsi obrovského zmutovaného hlodavca vyhľadať a zneškodniť na vlastnú päsť. Spoľahnúť sa môže len na pomoc svojej asistentky Julie (Abi Casson Thompson) a čerstvo ovdovenej Lindy (Amanda-Jade Tyler). A mutant udiera zas a znova... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď ide o tvorbu Scotta Jefreyho som veľmi opatrný. Za štyri roky vyprodukoval ako režisér viac filmov ako iní za celý život. A tak to i z jeho filmami dopadá. Troška mi pripomína Talianskeho režiséra  Bruna Matteia, ktorý vo svojej dobe tiež natáčal veľmi veľa brakových filmov a musel ich robiť už aj pod pseudonymy a keď to pôjde takto ďalej, tak dopadne aj tento režisér. A  teraz k filmu. Hneď od začiatku vidieť, že to bude lacné a jednoduché. Už krysie monštrum vypadá ako z čias nemej éry a to ešte ani neútočilo hrabavou taktikou, po nej to už bola len trápna záležitosť. Herci úbohý, postavy hlúpe a debilne a ten krysí dinosaurus na konci už bol aj na mna priveľa. Za mna dúfam, že ako u Bruna tak aj u Scotta sa raz nájde film, ktorý ohodnotím aspoň priemerom. U Bruna to bolo po troch odpadoch a u Scotta sú to zatial 3* po dvoch filmoch. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je libo výživný, vysoce kvalitní filmobizár? Tak tady je! Neskutečná hlína. Z laborky unikne přerostlá krysa (která ovšem vypadá spíš jako nějaká třetihorní dravá megaveverka) a začne šrumec. Snad někomu nepokazím kvalitní divácký zážitek když prozradím, že megakrysu hraje nějakej maník navlečenej do plyšový kombinézy a la Jů a Hele. Tedy nevím jak vy, ale na mě něco takovýho někde vybafnout, nadělám si do kalhot... smíchy. Ale je možný, že si smíchy cvrnknete do kalhot i tak, protože některý scény jsou fakt masakrální. Třeba když se mutant pustí s někým do křížku (umí i boxovat!). Zdaleka nejvíc mě rozsekala halucinační scéna v restauraci, u který jsem se smíchy málem připochcal a udusil večeří zároveň. Ani finále v domě a závěr s lysou dinokrysou nejsou marný. A bodujou nejen scény se zmutovaným hlodavcem, ale třeba i některý dialogy, který mají fakt silný potenciál zavrtat se vám do hlavy a nadělat vám z mozku fašírku. Nebo zoologický pokérovaný drsoň s plastovou pistolí. No, tak abych to už uzavřel - pro milce špatných a nechtěně zábavných filmů je tohle povinnost. Za zmínku stojí nejen námět a scénář, ale i kvalitní casting, důkladná psychologizace postav, bombastický triky... Hergot, šeredný ženský už v tom jsou, ještě kdyby tam tak tvůrci bývali protlačili pár hluchoněmejch negrů, buznu na vozejčku, nebo aspoň nějakýho postiženýho mentála s neurčitým pohlavím a oscarová nominace na nejlepší zahraniční film (GB) by tomuhle fláku nemohla v žádným případě uniknout! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když děláte pokusy na kryse s růstovými hormony, je jen otázkou času, kdy z ní vyroste monstrum bažící po lidské krvi. Pak stačí zabít vědce a prchnout do temných ulic města, kde se nabízí lidské potravy do sytosti. A tenhle mutant má ze všeho nejraději lidské ruce. Dojde i na střeva ven, na utrženou hlavu bohužel ne. Ano, zejména masakr v restauraci mohl být výživnější, ale jen stříká krev, tedy kromě střev. Krysa není úplně špatná, ale neotevírá hubu, jen výjimečně, a pere se jak chlap v hospodě, což je komické. Místy pěkný vizuál, solidní hudba a občas napětí. Film vypadá, jako by vznikl v osmdesátých letech (ne kamerou), kdy se podobným hororům dařilo. Pak by měl zřejmě větší úspěch. Mě však pobavil, tudíž 2,5* zaokrouhluji na velmi slabé 3*. Samozřejmě nechce to brát příliš vážně.... ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Trash se vším všudy nevím kdo je pan Jeffrey a kromě tohohle a Hatched jsem od něho nic neviděl, ale jestli má všechny filmy takové tak bůh s námi ten film vypadá trikově hůře než tohle z roku 1989 https://www.csfd.cz/film/91483-chramst/recenze/. Ženská dělá pokusy na kryse (co ani jako krysa nevypadá vypadá to jak laciný kostým netopýra  udělaný někde na šicím stroji navíc z neznámých dvou chodí po 2 nohách) ta uteče zabije jejího manžela a zabíjí lidi  .  Herecky je to tragické  což se dalo čekat většina vět nedává ani smysl a scénář to ani nemá jelikož ta krysa se z neznámých důvodů pořád vrací do toho baráku místo, aby šla někde do kanalizace. Top scéna je zhruba v 50 minutě kdy ta krysa zabíjí lidi v restauraci a oni na to vyloženě čekají (jedna ženská do toho dokonce jí asi se jí to líbilo nebo já nevím)  až je zabije do toho zde máme policajta co vyloženě čumí na to jak ta krysa zabíjí číšnici a nic s tím nedělá. Jinak nevím kdo to stříhal, ale ta krysa je asi i superrychlá jelikož zabije ženskou v jakési kleci pak je prostřih a už ohlodává další ženskou mezi tím zmlátila jednoho chlápka (kdy se to vůbec stalo?) a takových scén je film plný. P.s. co měl znamenat ten konec kdy takhle zmutovala nikde na to nejsou ani náznaky?  0 procent ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Brit Scott Jeffrey musí byť prvotriedny workaholik. Od roku 2019 stihol produkovať každý rok aspoň 10 filmov, pričom tento rok a na budúci to má byť dokonca dvojnásobná nádielka. Bohužiaľ s obrovskou tvorcovskou potenciou ide ruka-v ruke aj mizerná výstupná kvalita. A ani v tomto prípade to nie je výnimka. Premisa filmu je jednoduchá, vedec, domáci kutil, precenil svoje sily a podcenil monštrum, ktoré stvoril, to ho zabilo a zdrhlo. Aby sa veci dali do poriadku, musí sa do pátrania bok po boku neschopnej polície pustiť aj miestny zoológ. Ten chce, ako to ľudia na jeho mieste už od čias čeľustí štandardne požadujú, spríjemniť bezstarostným spoluobčanom ich život vyhlásením izolácie. Polícia nechce žiadnu paniku a tak jeho návrh zavrhnú a všetko ututlajú. Ale zmutovaný potkanovitý obor má hlad a a tak sa vrhne na nič netušiacich obyvateľov mestečka. Celé je to divné, herci žiadna sláva, monštruózna krysa vyzerá, pohybuje a správa sa skôr ako vlkolak a ľudia robia samé divné rozhodnutia. NA rozdiel od iných filmov S.J. je tu našťastie viac akcie, pri ktorej sa nejednému divákovi zdvihne minimálne jedno obočie - mutant bojuje ako ninja korytnačka. Miestami je však aj celkom zábavne (ale len fakt miestami). Avšak koniec a to, čo s tou megakrysou spravia tvorcovia, potopilo celý film definitívne... ()

Reklama

Reklama