Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pippo se snaží prorazit ve světě filmu, a tak píše scénky pro jednoho slavného komika. Jenže místo uznání dostane pár kopanců a vyhazov na ulici. Jeho nápady začínají být zastaralé a nikdo se jim už nechce smát. Pippo se však jen tak lehce nevzdá a vyrazí na sportovní stadion, kde zaručeně nebude o komické situace nouze. Díky své nemotornosti rozpoutá řetězec událostí, které ho zavedou do nemocnice, skončí ve vězení, stane se zločincem a nakonec obětním beránkem teroristů. Kolikrát přitom dostane pár do frňáku se snad nedá ani spočítat… Mysleli jste si, že už nikoho nerozesmějí létající dorty, narážení do zavřených dveří nebo komické situace ze života? OMYL! Další z nestárnoucích italských komedií, ve které si hlavní roli zahrál nezapomenutelný Pippo Franco. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

dyfur 

všechny recenze uživatele

....typická talianska komédia 80-tych rokov....možno v čase vzniku to pôsobio lepšie....takto: značne vyprchané.... ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To je teda pekna drzka ten herec, co si zahral tu hlavnu postavu vo filme. Zo zaciatku ma film moc nebral a nedaval som mu velku sancu, aby sa mi pacil. Postupom ubiehajucich minut sa mi to ako tak zapacilo a tie priblble forky vo filme ma aj celkom pobavili. Niektore sceny boli fakt vydarene, ktore stali za to. Tato komedia je taka typicka jednohubka, ktora vas zabavi na jedno zasadnutie pred obrazovku. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pippo Franco v plném tažení své komediálnosti, ale bohužel ztřeštěné až moc. Po celou stopáž si děj sice drží živost a švih, ale humor a groteskní scény se utápí v nepřeberných křečích. Těžko říci je-li to zubem času, každopádně na dnešní styl komedií to pobaví již velmi těžko. ()

Reklama

Reklama