Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ruská mafie na vzestupu, James Bond opět v akci. Pierce Brosnan v hlavní roli britsko-amerického akčního filmu. James Bond spolu s kolegou a přítelem, agentem 006 Alexem Trevelyanem, zlikviduje sovětskou továrnu na chemické zbraně. Alex však během akce padne do rukou ruského plukovníka Urumova, který jej bez váhání popraví. Po devíti letech zachytí britské špionážní družice zkázu sibiřského střediska kosmických zbraní Severnaja. To je zničeno jedním ze dvou bojových satelitů, nazývaných Zlaté oko. Satelit způsobuje elektromagnetický výbuch, po kterém přestanou fungovat všechny počítače. Bond se proto vydá do Ruska zjistit, kdo za celou akcí stojí. Bývalý člen KGB Valentin Žukovskij mu za tučný obnos zařídí schůzku s šéfem zločinecké organizace zvané Janus. Bonda čeká několik šokujících překvapení: pro Januse pracuje samotný Urumov, nyní generál a šéf vývoje kosmických zbraní. A hlavou Janusu je někdejší agent 006 Alex Trevelyan, jehož smrt byla před lety jen fingovaná. Trevelyan má nyní kontrolu nad druhým satelitem Zlaté oko. Má v plánu jej odpálit nad Velkou Británií a způsobit tak její naprostý kolaps... (Česká televize)

(více)

Diskuze

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

 Tenhle film jsem viděla poprvé a jsem nadšená. Scéna s tankem byla luxusní, to se nedá popřít. A na konci Bondův odhad, že v okruhu 30 km není živá duše, mě dostal :-D

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

skvela, famozna Famke Janssen, fakt som jej to zozral aj  s navijakom. Bola skvela a si som sa zamiloval 

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Skvělá bondovka, Brosnan je skoro dokonalý Bond proč? Zvládá jak akci tak i hlášky a Sean Bean je jako záporák dobrý a jejich souboj I když byl krátkej tak byl skoro jako v Bornovi. Takže pecka.

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Skvělá Bondovka. Pokud se budou další díly ubírat stejným směrem, tak budu spokojenej.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Na zaklade tohto filmu sa Brosnan stal mojim oblubencom. + skvela Famke Janssen

cheyene

cheyene (hodnocení, recenze)

Diskuze

Možná jste si všimli, že byla vytvořena diskuze James Bond. Společně se Sonnerym jsme se dohodli, že pro členství v diskuzi bude dobré, když zájemci odpoví na pár otázek ohledně Bonda, abychom oddělili zrna od plev. Takže vás tímto srdečně zvu k debatám o úžasném tématu - 007. :)

fistcz

fistcz (hodnocení, recenze)

Jedna z poslednich "starych bondovek", kdy je to takova ptakovina az je to zabavny! Jinak Pierce je po Conerym nejlepsi bond a uz lepsi nebude :)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Podľa mńa je to tiež najlepšia bondovka zo všetkých a jediná, ktorej som mohol dať tri hviezdičky.

Redix

Redix (hodnocení, recenze)

Hyena_15: Ty si kretén. Bond nikdy nebyl realistickej film. To že po něm pálí půl armády a netrefí ho se BONDFANS líbí. A mě taky. Je to prostě Britskej hrdina kterýho záviděj i američani.

nikon358

nikon358 (hodnocení, recenze)

je to naozaj dobra bondovka od pierca brosnana ale skoda ze iba tato, ale aj tak najlepsia je z toho piesen od tiny turner

play@peace

play@peace (hodnocení, recenze)

První a taky nejlepší bondovka s Brosnanem, na ty další se s ním už nedalo dívat.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

blbe nerealne sceny uz na zaciatku.. skor mi to pripomina rozpravku alebo nejaky stupidny komix.. 40 rusov s akackami nahanaju 1 muza na rovnom ceste a nezastrelia ho ani nechcu.. . no jednoznacne odpad

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Když se v názvu Bondovky objeví "gold," jde o klenot série - Goldfinger & GoldenEye !!

ArNu

ArNu (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších bondů,které jsem viděl.Možná i nejlepší.

Související novinky

Zemřela Tina Turner

Zemřela Tina Turner

24.05.2023

Přichází smutné zprávy pro svět filmu a zejména hudby. Ve středu 24. května ve svém domě ve švýcarském Kusnachtu zemřela ve věku třiaosmdesáti let legendární americká zpěvačka a příležitostná herečka… (více)

Banderas by rád natočil třetího Zorra

Banderas by rád natočil třetího Zorra

28.11.2022

Mezi výborným Zlatým okem a ještě lepším Casinem Royale natočil režisér Martin Campbell taky moderní reboot (a pak výrazně slabší sequel) jiné slavný franšízy. Řeč je o Zorrovi z roku 1998, v němž si… (více)

Zemřel herec Robbie Coltrane

Zemřel herec Robbie Coltrane

15.10.2022

Smutná zpráva nejen pro fanoušky Harryho Pottera. Ve věku 72 let zemřel skotský herec Robbie Coltrane známý především jako Hagrid z kouzelnické ságy. Coltrane se narodil jako Anthony Robert McMillan… (více)

Gottfried John 1942 - 2014

Gottfried John 1942 - 2014

03.09.2014

Herec Gottfried John zemřel nedaleko Mnichova, kde dožíval svůj život po boku své ženy a kde prohrál svůj boj s rakovinou. Narodil se v Berlíně během bouřlivých dnů války. Otce nikdy nepoznal a… (více)

Reklama

Reklama