Reklama

Reklama

I fantastici tre supermen

  • Francie Les Trois Fantastiques Supermen (více)

Recenze (5)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Brad se spojí s Tonym a Nickem, kteří se vydávají za Supermany v hóóódně uplých neprůstřelných oblecích a kteří bojují proti lumpům. Sluší se říct, že chlapci jsou velmi gymnasticky nadaní a jako kuriozita je ten jeden hluchoněmý (nebo blázen, to jsem jako úplně nepochopila :-)). Pak se společně vydají na stopu případu týkajícího se padělaných peněz, nějakých šperků nebo nevím, důležitá je informace, že mají stále na sobě ty obleky, skáčou jak klokani, ten jeden se furt směje jako debil a celý je to bizááár, protože jsou tam i taneční vsuvky - teda jedna, ale stojí za to. O kvalitě děje mluví to, že já si u toho zvládla upravit profil, udělat kafe, vyřídit poštu a o nic jsem nepřišla. :-) Ty tři hvězdy jsou zcela spravedlivý. Protože dobrý to je. P.S. Toho, kdo mi to doporučil, tímto zdravím ;-) P.P.S. Uznávám, že tento komentář není zcela seriózní, ale to je u tohoto filmu úplně jedno. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbinka. Velice barevná, trhlá, akční a komediální. A upřímná v tom, že nepředstírá vyšší cíle než pobavit plytčím humorem. Tedy se netváří tak velevážně jako současné šlaky o superhrdinech, které předstírají, že už kvalitou předstihly i Shakespeara. Slabé, ale tři. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Tady se uvádí čtyři žánry, ale jeden chybí - je to komedie a to jako dost :-) Klonujou se prachy, lidi se proměňujou v drahé kameny a tři supermani se prohánějí v gazíku po jugoslávských horách. Neskutečnej úlet. ()

Isard 

všechny recenze uživatele

Ke dvěma zlodějíčkům v nezničitelných kostýmech se přidá třetí, ale vyklube se z něj agent FBI. Ale stalo se tak právě včas, protože byl unesen profesor, autor světoborného vynálezu, a odvlečen do podzemní základny darebného padoucha. V podstatě eurospy, jen tvůrci místo Jamese Bonda kopírují Batmana, Batmana 66, samozřejmě. A to vlastně dává tón celému filmu a cirkusově – groteskový soundtrack nás nenechá na pochybách. Jenže stačí se podívat na režiséra a dva ze tří supermanů (Brada Harrise a Toynho Kendalla) a máme tady třetí složku skvělého mixu - excelentní sérii Kommissar X. Takže tenhle film je ve vásledku strašná ptákovina, ale strašně dobře udělaná, se spoustou výborně vypointovaných scén (hračka odhozená v půlce filmu něco udělá i na konci). Choreografie akčních scén je sice primárně komediální, ale ve výsledku překonává leccos ve filmech, které se braly vážně. K tomu připočítejme zástup krásných hereček, luxusně velikou podzemní skrýš (dokonce uvidíme její schéma) a celkově takový příjemně spy-fi nádech. Nepotěší tak přece jen trošku zaprášené lokace (ačkoli Dalmácie nabídla i několik zajímavých míst) a především padouch (samozřejmě Němec), který je na tenhle film až nějak moc obyčejný. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Fraška, ktorá sa snaží využiť popularitu v tej dobe nesmierne populárneho špiónského žánru a obohatiť ho o vtedy pramálo používaného superhrdinského námetu. Robí to s radosťou a odhodlaním. Skôr paródia, ako vážne dielo. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama