Reklama

Reklama

Bratrství

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jabir, Usama a Useir jsou tři mladí bosenští bratři, kteří se narodili do pastevecké rodiny. Vyrůstali ve stínu svého otce Ibrahima, přísného radikálního islamistického kazatele. Když je Ibrahim odsouzen ke dvěma letům vězení za účast ve válce a terorismus, zůstávají chlapci náhle odkázáni sami na sebe. Jakmile zmizí otcovy nároky a přísná doktrína, jejich život se drasticky změní. Bratři zkoumají hranice své nově nabyté svobody na nelehké cestě k tomu stát se muži. Dospívání ještě nikdy nepůsobilo tak intimním a vyčerpávajícím dojmem, zatímco se potýkají s obtížemi, přou se a čelí jeden druhému, přičemž se před našima očima rozvíjí jejich rozdílné identity. Bratrství zobrazuje intimní prozkoumávání přechodu od dospívání k mužství, hledání identity, nalezení lásky a také sebe sama. (Česká televize)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
mawzir DVD
03.11.2021

Související novinky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

16.01.2023

V pondělí 16. ledna v 11 hodin dopoledne proběhla tisková konference České filmové a televizní akademie (ČFTA), během které byly mimo jiné zveřejněny nominace pro jubilejní 30. ročník předávání cen… (více)

Febiofest sa po dvoch rokoch vracia do kín

Febiofest sa po dvoch rokoch vracia do kín

15.03.2022

Medzinárodný filmový festival Febiofest Bratislava začína 16. marca do kinosál uvedie 75 filmov. Tie budú rozdelené v 8 sekciách – V strede Európy-súťaž krátkych filmov; V strede Európy – mimo súťaž,… (více)

Reklama

Reklama