Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenze (113)

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Pokus o druhé Inferno se nezdařil. Ubylo toho, co bylo pro tuhle sérii typické, totiž Hellraiser s Cenobity měl ve filmu velmi malý prostor, typická Kostka se nám téměř vytratila, ubylo krve a to ve velkém množství. Kvalita scénáře trochu klesla, herecké výkony taktéž, již viděná pointa opravdu nepřekvapila a k tomu všemu přibylo hloupých scén, které o hvězdu snížily kvalitu Hellseekera (neustálé probouzení z představ, Trevorovy milenky, které se na něj neustále lepí,...). Jediné potěšení, které mi šestka přinesla, bylo návrat sympatické Kirsty (i když tomu nebylo vůbec třeba). Pro tuhle sérii mám slabost, takže přes všechny záporné vlastnosti zůstanu u pevných 2*. Ano, koukat se na to pořád dá. 40% ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Na úroveň prvých troch Hellraiserov sa to nechytá ani náhodou. Za relatívne pozerateľnými dielmy 4 a 5 to značne zaostáva. Je to obrovská kôpka chaosu, vízií, snov a iných abstraktných somarín. Pozerateľných je jedine posledných 10 minút. Kirstyn come-back skončil katastrofálne a celkovo je tento diel uplne zbytočný. Snažil sa čerpať z detektívne ladenej 5ky, avšak táto snaha absolútne nevyšla...a výsledok vyzerá viac ako trápne. "Čerešničkou na torte" je, že Pinhead dostal minimálny priestor a tak nemá šancu tento film zachrániť svojou charizmou... 20 % ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Scenáristický zmatek, který mě někde po 20 minutách obklopil se nabalobal a nabaloval, ať jsem vůbec nevěděl o co jde. Možná posledních 10 minut něco vysvětluje, ale to peklo (filmové) tu hodinu před tím to nenahradí. Naopak..protože jste někde v první polovině přestali vnímat děj, budete mít z toho guláš ještě větší. Jenže film to je prachbídnej, takže vám to vůbec nebude zajímat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Hellraiser: Vyslanec pekla“ se jednoduše pokusil o to, aby na konci zamotal divákovi hlavu, jenže tohle je jeden z těch konců, které ve filmu prostě nechcete vidět. Není to scenáristicky povedené a ani režisérsky to není zvládnuté, a tak ani celkem zajímavé charaktery všechno nezachrání. Propad v kvalitě se tak opakuje a Rick Bota s dalšími snímky, které v sérii režíroval, moc velkým příslibem není. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Trevor počas dopravnej nehody, ktorú zavinil, prišiel o svoju manželku. Utopila sa v aute, keď spadlo z mosta do rieky. Trevorovi sa podarilo zachrániť. Utrpel však ťažký úraz hlavy. Trpí čiastočnou stratou pamäti. Začne mať nepríjemné vidiny a halucinácie. Stráca zmysel pre realitu. Jeho život sa zmenil na absurdnú, desivú nočnú múru. Deje sa s ním niečo, čomu nedokáže čeliť. Šieste pokračovanie série "Hellraiser" nesie podtitul "Vyslanec pekla". Je to temná, mysteriózna, psycho krimi s výraznými horrorovými prvkami. *** ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Scenár, podľa ktorého bola natočená táto časť, pôvodne nemal s touto sériou nič spoločné. Štúdio Dimension Films v snahe ušetriť na scenári ho dala prerobiť, pridali sa Cenobiti a podobne a stalo sa z toho pokračovanie Hellraisera. (beso74)
  • Doug Bradley osobně upravil Pinheadovy dialogy a dal mu více replik, než bylo původně ve scénáři. (ČSFD)

Reklama

Reklama