Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milovníkům hororového žánru dobře známý hrdina Pinhead jde s dobou! Tentokrát se vrací, aby s využitím svých rafinovaných ďábelských technik vyděsil všechny počítačové nadšence, kteří otevřou virtuální Lament Configuration na webu s adresou hellworld.com... (oficiální text distributora)

Diskuze

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Co to sakra bylo ? Kam se poděl princyp původního námětu ? Tohle NENÍ Hellaiser. Tohle je shit.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Tak a môžem hodnotit sériu (H9 nie je česky a tie dva strednometrážne amatérske asi nestoja za pozretie). 
1. H2 - 74%
2. H1 - 72%
3. H4 - 72%
4. H3 - 51%
5. H6 - 45%
6. H5 - 37%
7. H8 - 19%
8. H7 - 18%

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Film je na rovnakej kvalitativnej úrovni ako H7. 1* dostáva film hlavne za Henriksena (to už v jakých brakoch musí hrať ten herec). Ináč ma dorazilo (zase), že partia ide na party, a tam hraje ROCK. Zase tí američania pchajú svoj "trápny" rock, rock a rock. Kedy už z neho vyrastú?? Ja príst na takú party, otočím sa a idem naspat. Ináč má film strašne veľa nelogičností a nezrovnalostí. Moje hodnotenie: 19%

detektivmusk

detektivmusk (hodnocení, recenze)

ubohé. každý novýdíl je horší než druhý. Moje seřazení H3,H2,H1,H4,H5,H6,H7,H8

 (hodnocení, recenze)

Tak a mám to za sebou za dva dny všech osm dílů,prvních pět jsem viděl už kdysi a abych řekl pravdu tak 6 byla koukatelná,7 dost trapná a osmička mě přivedla k slzám,doufám,že remaku původního Hellraisera se zhostí dobrý režisér a scénárista,jinak tahle serie skončí ostudně.

Související novinky

Freddy a Frankie plánují návrat

Freddy a Frankie plánují návrat

08.01.2008

Dnes potěšíme příznivce dvou slavných hororových ksichtů. Freddy Kruger a Frankensteinovo monstrum jsou sice i přes žánrovou příbuznost dva naprosto odlišné a vzdálené fenomény, ale v uplynulých… (více)

Reklama

Reklama