Reklama

Reklama

Titanic

  • Itálie Titanic mille e una storia (více)

Obsahy(1)

Na slavnou loď Titanic nastupuje mnoho cestujících – zlodějka Corynthie se svými zákeřnými synovci, kterou sleduje maskovaný detektiv Bradbury. Zlá vdova Pickeringová se škaredými dcerami, které si hledají bohaté ženichy. Její adoptovaná dcera Angelika, skromné a hezké děvče, které padne do oka sympatickému a bohatému mladíkovi Williamu Greenfieldovi. Na Titanicu ale nejsou jen lidé, do podpalubí se nalodila veselá rodinka mexických myší, vzteklá čivava, tlustý kocour Geoffrey a další zvířátka. Všichni prožijí během plavby spoustu dobrodružství a zábavných příběhů, které pobaví všechny děti a kamarády pohádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za to připomenutí RMS Titanicu. Jinak děj nic moc, animace odfláknuté a dubbing hrozný. Pohádka o zvířátkách OK, ale proč to proboha celé posadili na poslední plavbu Titanicu nechápu. SPOILER ! :-) ------- I když všechna zvířátka přežijí ztroskotání ------, tak to můj malý syn na konci obulel... Pro děti je to i tak smutné. * ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám jen a pouze proto, že se tento "film" opírá (a to hodně okrajově) o Titanic. I když v tomto případě by se to dalo brát spíše jako drzost. Animace byla vážně otřesná, dialogy na tom nebyly o nic líp, nicméně nejvíce mě naštvala naprosto stupidní scéna, ve které zvěřinec rapuje v podpalubí (Seriously?! ... Rap v roce 1912?). To už bylo moc silné kafe i na mě. Ani mého tříletého synovce to nebavilo, což je vzhledem k tomu, že se má jednat o film pro děti, na pováženou. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Už som len čakal, že nakoniec sa Titanic nepotopí. To by bola už len čerešnička na tejto bláznivej torte. Deťom by som to rozhodne nepúšťal, ak ich máte radi...pretože si myslím, že by ich úsudok k hodnotnosti a pohľad na kvalitu klesol o minimálne 5 etáží. Nikdy som nehľadal najhorší animák v histórii filmu a pozrime sa...je tu, z čista a jasna. P.S. Film má zrejme najdlhšie titulky, čo som kedy videl ( 13 min ). ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..fu!..film, v ktorom sa stretne náhrdelník, dalmatínci, myšky, zlá matka ako vystrihnutá z Popolušky, bizarne smiešne postavičky a ten Titanic..samozrejme, keďže rôzne hovoriace zvieratká predurčujú za cieľové publikum deti, celá katastrofa je výrazne skrátená a v výrazne romatizovaná - aj s delfínkami ;-)..hoci, predtitulková sekvencia "ako to bolo ďalej" je celkom vtipná..celé to pôsobí ako robené na kolene a dosť narýchlo..a aj na animovaný film má veľmi, ale veľmi nevhodnú strihovú skladbu - klišé, ktoré nefungujú..ďakujem za vianočné rozprávky.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, proč byl tenhle snímek vlastně natočený. V podstatě variace na Cameronův spektákl s tím, že příběh je hodně zjednodušen, což vede k romantické trapnosti, a do toho jsou zde zvířátka jako milé vedlejší postavy, které dokonce i předvedou nějaké moderní hudební číslo. Tohle je příšerná neinvenční křeč. ()

majo25 odpad!

všechny recenze uživatele

Animácia - takmer odpaď, pohybová animácia ľudí určite, strih a hudba - odpad, humor - trápnota a odpad, vyzývavé krivky žien pre deti?? - "hnus, velebnosti", dialógy a dabing - odpad, príbeh odpad. Hodnotenie: 10% ()

adamulefa odpad!

všechny recenze uživatele

Najskorej som chcel napísať niečo chytrácke typu: "Ahááá, takže takto sa to naozaj stalo..." Ale som naštvaný takže vtípky preto idú bokom. Najhoršie investovaných 50 centov v mojom živote! Už po desiatich sekundách mi bolo jasné, že mám dočinenia so shitom najvyššieho kalibru. Preboha !!! Kto akože mal na starosti strih? Salvador Dalí osobne?! Strih vo filme je vec, ktorá sa slovne veľmi ťažko vysvetľuje, prečo je zlá, alebo nevhodná, pretože si ho človek nevšíma, kým nie je strašný. A tomu verte, že je. Po prvej minúte Vám bude jasné o čom hovorím... Tak či tak Titanic: The Animated Movie je asi najhoršie zostrihaný film, ktorý som videl. Vina padá samozrejme na režiséra, ktorý má v animovaných filmoch vačšinou nad týmto vačšiu zodpovednosť ako pri filmoch hraných. Chcem vidieť storyboardy! Ukážte mi ich do pána !!! Čo akože týmto chcel povedať? Proste som zhrozený pretože toto robí film fakticky nepozeraťeľným. A tým nemyslite, že toto je jediná chyba tohto diela.... Retardovaný dej, ohavná 3D loď, nepočúvateľne hudobné čísla, nulový rešpekt k histórii Titanicu, otravné zvieratká, nafigu animácia (niekedy tak cca 5 FPS, hlavne vo flashbackoch, keď mi niekto vysvetlí dôvod tak budem rád), ukradnutý dej od Camerona... Môžem pokračovať! Ozvučenie tiež za veľa nestojí... Slovenskí dabéri sa síce snažili, ale tento vrak sa nedal zachrániť. Už od začiatku bol odsúdený na to aby sa potopil. PS. Ak stratíte nejaký šperk na Titanicu alebo aj na hocijakej inej lodi, a ak nebude nikto na stratách a nálezoch, tak choďte rovno za kapitánom. ()

Sgt.Pepper odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je síla..opravdu šílenost..naprosto nepochopitelný děj, šíléná animace, děsný dabing a ke všemu ješte rapovaná písnička v roce 1912..když už jsem myslel, že je konečně konec, následovaly snad 15 minutové titulky s promítáním celého filmu znova..pro fanouška Jamesa Camerona naprosté utrpení.. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Takové titanikové klišé, nebylo to pravé ořechové. Animace lidí, hlavně hlavní hrdinky a jejího nového amanta, byly příšerné. Jednu hvězdu dávám aspoň za ta zvířata, to bylo milý od tvůrců, že je nechali zachránit. ()

DannyBurino odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Tenhle film je urážka. Animace je ok a muzika taky, ale film je příšerně napsanej, příšerně nadabovanej, příšerně sestříhanej a naprosto retardovanej a šílenej ( Repující pes? Vážně? ). ()

ninjas123 odpad!

všechny recenze uživatele

Co je tohle pohádku ? To je jako pro děti ? Stačilo mi když jsem to jen pustil.šíléná animace, děsný dabing a ke všemu ješte rapovaná písnička v roce 1912.A ten Režiser Camillo Teti to je kokot největší !! To je sračka první třídy.A tento snímek. je odpad.Příšerná podlost. ()

Reklama

Reklama