Reklama

Reklama

Neslýchané: Smlouva s ďáblem

  • USA Untold: Deal with the Devil
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Christy Martin se ve světě boxu probila na špici přes všechny překážky a soupeřky. V soukromí ji ale ničily drogy, domácí teror a strach o život. (Netflix)

Recenze (14)

campix 

všechny recenze uživatele

Z velmi dobré sportovní dokumentární série Untold si dovolím vypíchnout tento díl. Deal with the Devil. O ostatních jsem měl alespoň mlhavé povědomí, ale tady mi Christy Martin naprosto vyrazila dech. Průkopnice ženského boxu měla život, který se divím, že ještě nebyl nějak zfilmovaný. Turbolentní život příběh zakončený velmi mrazivým finále. Oceňuji že se tvůrcům povedlo před kameru dostat všechny hlavní aktéry, takže vidíme celé dění ze všech možných stran a úhlů. Skvělé dokumentární řemeslo. Mohu vřele doporučit ještě epizody o Mardy Fishovy a také ty dvě basketbalové. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dlho som premýšľal, prečo Netflix zaradil do svojho dokumentu tento príbeh, nezdal sa mi výnimočný. Ale tušáka som mal a ono sa to splnilo. Samozrejme, Christy Martin je lesba a to je základný predpoklad stať sa hviezdou na Netflixe. Heterácke príbehy pomaly zapadnú prachom. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný životní a sportovní příběh, který by dozajista vydal na dvouhodinový celovečerní snímek, nicméně i na této kratší stopáži se jedná o zcela strhující podívanou, kterou byste určitě neměli minout. Ne nadarmo se totiž říká, že ty nejlepší příběhy píše sám život. (Netflix) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Příběh ženy, která si prošla tím, čím chtěla, ale také tím, co pro ni bylo velmi náročné..Zajímavý vhled, do prostředí, které mi je neznámé, ale každý svého štěstí strůjce... ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Netušené, neslýchané. Napínavý a ne nezajímavý příběh jedné statečné ženy, která mimo jiné byla průkopnicí ženského boxu a inspirací pro mnohé.Go girl! Kick them all. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to zajímavý, že můžou bejt i hvězdy první velikosti totálně nesvobodný, ale s podobnými příběhy už jsem se v životě setkal mnohokrát (namátkou v případě Tiny Turner například), takže mi to nepřišlo až tak “neslýchaný”. Dá se říct, že to se mnou ani nehlo. Narozdíl od životního osudu Kaithlyn Jenner, který je také součástí téhle minidokusérie. Ten byl obrazně a vlastně i doslova kulervoucí. ()

Dlaha 

všechny recenze uživatele

Box neznám, nebaví mě a k tomuhle dokumentu jsem se dostal úplnou náhodou. Přesto mě vážně bavil a paradoxně mi přišla i trochu lepší první polovina, která je prakticky jen o boxu. Produkční schopnosti Netflixu se nezapřou. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

O Christy Martin jsem nikdy neslyšel a box mě nikdy pořádně nezaujal tolik jako spíš dnes známější MMA, ale o to více jsem si tenhle příběh užil a zaslouženě musím uznat, že je dobře udělaný a rozhodně nepůsobí jako něco, co bylo vytvořeno jen proto, že je hlavní postava lesba. A zápasit se zlomenou rukou fůha, byla to frajerka. Slabší 4* ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Box zkrátka není pro měkkoty, ale přidat si k tomu jako trenéra úplného magora, tak to je doopravdy životu nebezpečné. Celkem zajímavý příběh ženy, která pro to aby uspěla, chtěla obětovat všechno a skoro se jí to povedlo. Příběh Christy Martinové, by si zasloužil i hraný film, nejen dokument. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

I přesto, že podle mě tento případ tak úplně nezapadá do toho jak já vnímám sérii Untold tak stále se jedná o kvalitní a poutavý dokument. Příběh o velmi statečné ženě, která je lesba. No a co. Samozřejmě, že mě nejvíce bavila část kdy se jednalo hlavně o sport, ale její orientace v jejím životě hrála skutečně silnou roli, proto je důležité zde vidět i její "milostné" vztahy. Útok jejího muže byl skutečně šokující a celkově zrůdný. Avšak podle mě sama Christy neudělal nic neslýchaného proto mi sem úplně nezapadá. Jestli je tu takhle brán její coming out, tak to není nic moc originálního. Přesto mě příběh upřímně chytil a poslední díl co jsem z této série viděl určuje celkové hodnocení projektu na čtyři hvězdy. Rád se podívám i na další podobné příběhy a že jich je. ()

Jenda1cz 

všechny recenze uživatele

Chápu, že je to teatrální sebedojímavé vystupování součástí boxu. A to mi na tomhle světě nejvíc vadí. Nerad se dívám na to, jak se dva lidi hodinu v kuse vychloubají. Nejsem si pak jistý, jestli svoje životní úspěchy nedělají právě jen kvůli tomu, aby to všem mohli říct. ()

avogrebnork 

všechny recenze uživatele

Recenzentovi přede mnou: opravdu vás na celém dokumentu zaujalo že Christy  je lesba ? To vás tedy lituji. Velmi pěkný i drsný dokument o skvělé sportovkyni. Pozoruhodný život. A hlavně životní síla. Neskutečné kam až může zajít nenávist. ()

Reklama

Reklama