Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na zdánlivě mírumilovném ostrově se osiřelý student sblíží se záhadnou novou učitelkou, kvůli které se zaplete do temných tajemství. (Netflix)

Recenze (17)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najprv to obalili celé do takého záhadného šatu a po hodine sa z toho vykľul dramatický thriller spojený s pomstou. To finále som čakal trochu silnejšie. Inak je film dosť zaujímavý a vôbec nenudí, azda aj tým, že si tam zajačik užíva s učiteľkou aj s kamoškou. Netreba očakávať veľkú akciu, je to skôr postavené na dramatických scénach podfarbených vhodne vybranou hudbou. Záver s čiernym ostrovom na mape bol nápaditý. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Německý teen thriller, který má obrovskou výhodu v prostředí černého ostrova, který sice působí trošku prázdně, ale zase v něm chodí dvě hodně zajímavé herecké tvářičky - Alice Dwyer a Nicole Mercedes Müller. A i když je film docela kravina a má momenty, kde jsem si říkal, že logika si vzala dovolenou, s nimi to bylo takové o dost přijatelnější. Závěr mě pak zaujal natolik, že jsem filmu přeci jen třetí hvězdu uštědřil. Nečekejte zázrak, ale shlédnout se to na pohodu dá. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nápad to opäť nebol zlý ale v tomto prípade to určite chcelo aj flashback do minulosti ktorý by uponáhľaný úvod (úplný úvod) lepšie vysvetlil, neskôr to vyzerá ako romantická dráma o vzťahu učiteľky so svojim žiakom a jeho žiarlivej spolužiačke a až v závere sa niekam posunieme, avšak práve najdramatickejšia scéna v knižnici vyznela príliš zúfalo a pritiahnutá za vlasy. Je síce pravdou že na pomery Netflixu išlo o pomerne solídny film avšak neprekvapil ničím a tak solídne 2* namiesto slabších troch. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Jedinečné prostredie (opustený ostrov s chladným počasím) a hudba dodávajú filmu potrebnú dávku mystery. Vcelku príjemná thrillerová dráma točiaca sa okolo záhadnej učiteľky. Snímok má pomalšie tempo, do 3/4 sa snaží si divákov namotať a pripraviť pred pointou. Tá nejako neurazí, ale zas ani z nej nepadnete na zadok. Fajn jednohubka s viacerými dierami v scenári a nedôveryhodnými situáciami. ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Tady je to samej krypl, co se asi hodně vyzná... To nízké hodnocení absolutně nechápu. Jedno z těch lepších dramat, na která se dá koukat. Pointa je skvělá, celé to hezky utíká a člověk se nenudí, protože se pořád něco děje. Soundtrack je taky bomba. Dialogy jsou solidní a herecké výkony přesvědčivé. Já jsem byl milé překvapen a to především proto, protože na Netflixu mě překvapí fakt málo co... ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na Severofríském ostrově Amrum. (Atjov91)

Reklama

Reklama