Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináctiletá Zuzana Shawová se zlobí, že nedostala roli ve školním představení Kupce benátského. Přestože její matka byla herečka, pro dívčiny výkony na divadelních prknech nemá pochopení ani otec Frank, ani hospodyně Clutchettová, která se o děvče a jejího otce po náhlém úmrtí paní Shawové stará. Dotčená Zuzka proto utíká k slepému sousedovi Reynoldsovi, jemuž nejen obstarává spojení se světem, ale o kterém také ví, že pro ni má vždycky čas. Náhoda chce, aby při ukládání jeho starých věcí narazila na dávné tajemství stroje času, jímž lze cestovat minulostí. Náhle se ocitá v tomtéž domě, ve kterém žije, ale v roce 1881. Zde se seznamuje s čtrnáctiletou Victorií Walkerovou a jejím malým bratrem Robertem i těžkou finanční situací rodiny. Rozhodne se, že svým novým přátelům pomůže. Leccos v této věci "obstará" i její volný přesun stoletími pomocí kouzelného výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Film těží z obecné obliby cestování časem, a právě jenom toto mu pomáhá k celkové snesitelnosti, kdy není čemu se smát ani o co se bát. A když se tu projevuje tak hojný zájem o Elishu, můžu jen podotknout, že přestože tady představuje třináctileté "děvčátko", v době vzniku filmu ji už silně táhlo na sedmnáct. Ne, že by to někomu mohlo vadit! ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Nezáživné televizní zpracování, provařený námět, přehrávající herci a... 17letá Elisha Cuthbert! Krásná, roztomilá, dětsky naivní. Rozebírat tu příběh je prakticky zbytečné - je to jednoduchý film pro děti, který si neklade žádné vysoké ambice. Má za cíl hlavně pobavit, a to se mu daří - "Mohly jsme být v nedbalkách!", "Válka ve Vietnamu byla k ničemu", ocitnutí se v roce 1357 a tupé pohledy indiánů na 'děvče z budoucnosti'. Těchto pár dobrých momentů však nemůže zachránit absenci jakéhokoliv spádu děje či zvratu. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Hezká v pohádka s tématikou cestování v čase. Ale na můj vskus to bylo neskutečně obyčejné! Takový ten příběh, který vidět můžete, ale nemusíte. Každopádně Elisha už tenkrát byla kóča a herecký talent se v ní nezapře. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak jo, je to celkem v pohodě. Hodně se mi líbil ten nápad cestovat časem pomocí výtahu, má to sympatické postavy, občas to pobaví, zpočátku mě i docela bavilo se na to dívat... jen se tam teda moc nestane, takže časem už je to nuda a popravdě mi to celé přišlo delší než to ve finále mělo být. To televizní zpracování mi nijak zvlášť nevadilo, ale ani mě neuchvátilo. Ujde to, ale znovu to fakt vidět nemusím. Slabé 3* ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy o cestování časem. Tenhle je sice určen spíše pro dětského diváka a chvílemi může působit infaltině, ale je to koukatelné. Z herců bych zmínil především Michaela Sinelnikoffa. ()

sir-dave

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem tento film celý, nebo tolik abych ho mohl zhodnotit... ale Elisha, coby 17ti letá, už tady vypadá jako pěkná buchta a pro fanoušky určitě povinnost :-) Jestli to bude ještě někdy v telce tak dokoukám... ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej ten film jsem miloval. Cestování v čase pro mě bylo něco úžasného (to přetrvává i do teď) a tohle mi to plnilo. Nenudil jsem se a bavil jsem se...Dlouho jsem to už neviděl, ale za 5*. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Bblá komedie, kde se smějete jen tomu co ve skutečnosti spíš směšné být nemělo. Hrozné a do očí bijící výkony a nekonečná blbost překladatelů. Už jen jméno hrdinky Zuzka Shawowá.....ach bože bože ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazila úplnou náhodou a byla jsem hodně příjemně překvapená. Moc pěkný film (spíš pro dívky), pohodová atmosféra, pěkné poslání. ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Průměrný TV film pro mládež s obstojným hereckým obsazením (Busfield, Cuthbertová). Žádný zázrak, ale dá se shlédnout celé bez bolestí břicha. Pozn. Susan-Zuzana se nejmenovala Shawová, ale Shawsonová (šósnová). Kdo by řekl, že z Elishy vyroste sexbomba (Láska nebeská)? ()

seba 

všechny recenze uživatele

Příjemné pokoukání nejen pro děti, kde se o dobrý konec není nutno bát. PS. Z Elishy z Moderní mechaniky pro děti bude opravdu kočka. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Filmek nejspise urceny pouze malym divakum. Ve vsech ohledech pusobi film hrozne lacine, asi tak jako ceske televizni pohadky osmdesatych let. Na rozdil od nich tomuto filmu chybi humorne pojeti. ()

 

všechny recenze uživatele

Ještěže máme malé děti, které zachrání situaci a všichni mohou žít spokojeně ... nic moc se tam neděje, ale to těm, kterým je to určeno, snad ani vadit nebude. ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Dějově o ničem (jen pro ty děti) a předvídatelné,ale proto jsem na to nekoukal. Chtěl jsem vidět Sexbombu od vedle v mládí a je vidět,že už tenkrát byla snem mnoha honimírů. Celej ten film tady táhne ona a je vidět,že jí měla v budoucnu čekat pěkná kariéra což se stalo. ()

Reklama

Reklama