Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve 12. století svedla skupina rytířů boj s velkým drakem, který byl nakonec pohřben pod sutinami zřícené jeskyně. Jeho pozůstatky jsou objeveny současnými vědci, kteří se ho pod vedením profesora Dracovitche snaží ve velké podzemní laboratoři oživit pomocí klonování. Podaří se jim to, právě když do služby nastupuje nový šéf ostrahy Carver, jenže drak rozhodně nepatří k poslušným domácím mazlíčkům, takže má Carver brzy plné ruce práce. Drak totiž uprchne, a poté co přes veškerou snahu ochranky zlikviduje většinu osazenstva laboratoře, unikne na povrch. Carver ho pronásleduje, odhodlán zničit ho dřív, než ohrozí i zbytek lidstva. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Odvážný Herkules ochranky nahání skoro celý film jednoho draka, který má určitě něco společného s profesorem Dracovitchem(proč by se jinak tak jmenoval), takže vlastně když přijdete na začátek filmu a pak na konec, tak jste o nic nepřišli. Radši měli natočit nízkorozpočtový film z toho 12.století. Aspoň bych si osvěžil "dějiny". 5%(občas jsem se zasmál) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Takový pěkný digitální dráčik a tak ošklivě se k němu "vzdušná podpora" zachovala:) Když jsem sledovávala Supermana s Louis Hatcher coby Louis Lane a právě Deanem Cainem coby "mužem z oceli", vůbec jsem tehdy ani nemohla tušit, do až jakých profesních "výšek" se tento Superman vytáhne. No, pěkně dopadl. Takové množství úžasných žánrových hlášek jsem už opravdu hodně dlouho neslyšela. Do toho samozřejmě nesmí chybět porce nelogických a směšných scén, a Dračí klon je na světě:) "Proč se zastavil?" - "Je to drak, copak ti uvažují logicky?", "Jeho evoluční dráha mu dala schopnost plivat oheň." :) ()

Reklama

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár minutách filmu jsem si myslel, že ten vznikl podle efektů někdy v sedmdesátých letech. Umělý drak, umělý vrtulník, umělé kameny, které padají odnikud, umělý bunkr (v krytu pro údajně několik set prominentů zaplnilo asi 10 lidí celou jídelnu), umělé a hloupé dialogy, strašlivé herecké (ne)výkony...neskutečně stupidní film. Dal bych hvězdičku jen těm, kdo jej dokázali dokoukat do konce. ()

Elles 

všechny recenze uživatele

Něco naprosto hroznýho.....Drak vypadal hůř než ze hry Pacman.Nechutně digitání.Závěrečný pokus o to že si přeživší hrdinové vyjdou na rande taky nezabral.Celou dobu ze sebou neprohodí ani slovo pak posledních 5 min se začnou konečně bavit,spadnou z vrtulníkem a potom co jim zhebnou všichni kolegové jdou s úsměvem na rande..... Jedinou hvězdu jsem našel aspoň za to maličké napětí. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Už od začátku je vidět že scénář psal idiot, postavy se chovají nelogicky, celkově by nic takového nemělo vzniknout pokud by někdo vzal v úvahu jak to skutečně při podobných výzkumech vypadá,jedno plus je že samotný počátek klonování je pojatý celkem reálně, ale to by zvládlo popsat i desetileté dítě které sleduje TV zprávy. Osobně se divím že se na něco takového vynakládají peníze, vždyť stačilo scenář trochu upravit a mohlo to být celkem slušné za stejné prachy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Vizuální efekty byly vytvářeny napůl v Bulharsku a napůl v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama