Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve 12. století svedla skupina rytířů boj s velkým drakem, který byl nakonec pohřben pod sutinami zřícené jeskyně. Jeho pozůstatky jsou objeveny současnými vědci, kteří se ho pod vedením profesora Dracovitche snaží ve velké podzemní laboratoři oživit pomocí klonování. Podaří se jim to, právě když do služby nastupuje nový šéf ostrahy Carver, jenže drak rozhodně nepatří k poslušným domácím mazlíčkům, takže má Carver brzy plné ruce práce. Drak totiž uprchne, a poté co přes veškerou snahu ochranky zlikviduje většinu osazenstva laboratoře, unikne na povrch. Carver ho pronásleduje, odhodlán zničit ho dřív, než ohrozí i zbytek lidstva. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Pidzey odpad!

všechny recenze uživatele

Deset minut a dost. Chtěl jsem tomu dát větší šanci, ale ty kecy a neuvěřitelně vážní a špatní herci mě přesvědčili že bych měl vypnout televizi a zas pro změnu jít a naštípat dříví do krbu, což se ukázalo jako mnohem smysluplnější. I tak za jakéhosi masochizmu si film někde seženu a podívám se na celí, i když nevím proč. Snad kvůli tomu mému pravidlu co říká. „Jednou za čas je třeba kouknou na opravdu špatný film aby člověk docenil ty doopravdy dobré.“ ()

The_God odpad!

všechny recenze uživatele

Další blbost, kterou Nova vysílala. Film plný chyb, ne příliš kvalitních hereckých výkonů, nepodařený scénář a na dobu vzniku opravdu příšerné triky. A proboha, co měly znamenat ty představovací obrazovky a taky ty záběry z více kamer najednou?! Lepší tu televizi rozmlátit, nebo se jí aspoň vyhnout, než tohle vidět. Je to hnus, velebnosti. ()

Reklama

char_t odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov. Dementní scénář, nesmyslná zápletka, chování postav zřejmě řídil generátor náhodných čísel. A pan režisér tenhle scénář vzal a slovo po slovu ho natočil, ani se nesnažil zjistit, jestli to dává smysl. Když k tomu přidáte efekty jak z DOOM2 a ukradeného draka, který stejně nebude moc vidět, míříme jasně do odpadu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Poté co Dean Cain odhodil červený supermanský pláštík, vložil všechen svůj „herecký um“ do televizních akčních slátanin. A co je úplně největší žraso – když je filmeček okořeněn nějakým sci-fi tématem. Jak už předjímá název filmu, bude mít Dean co dočinění s klonem dráčka zabitého ve dvanáctém století. Ačkoliv se „herecké“ složení každou svou grimasou snaží přesvědčit diváka, že dramatické situace čekají za každým rohem, drama je především dodívat film až dokonce. ()

bruceman7 odpad!

všechny recenze uživatele

Další tupý film kategorie C až D, co popírá veškerou (byť filmovou) logiku. Dean Cain musí být opravdu zoufalec, že se již standardně propůjčuje takovým nezamýšleným tragikomediím. Apropo, je to v určitém smyslu inspirováno Alienem jedničkou, jenom tedy na opačném pólu hodnocení. Taky mě s*alo to věčné rozdělení obrazovky, jako kdybych koukal na 24hodin. No ... 0,5/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Vizuální efekty byly vytvářeny napůl v Bulharsku a napůl v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama