Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve 12. století svedla skupina rytířů boj s velkým drakem, který byl nakonec pohřben pod sutinami zřícené jeskyně. Jeho pozůstatky jsou objeveny současnými vědci, kteří se ho pod vedením profesora Dracovitche snaží ve velké podzemní laboratoři oživit pomocí klonování. Podaří se jim to, právě když do služby nastupuje nový šéf ostrahy Carver, jenže drak rozhodně nepatří k poslušným domácím mazlíčkům, takže má Carver brzy plné ruce práce. Drak totiž uprchne, a poté co přes veškerou snahu ochranky zlikviduje většinu osazenstva laboratoře, unikne na povrch. Carver ho pronásleduje, odhodlán zničit ho dřív, než ohrozí i zbytek lidstva. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

char_t odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov. Dementní scénář, nesmyslná zápletka, chování postav zřejmě řídil generátor náhodných čísel. A pan režisér tenhle scénář vzal a slovo po slovu ho natočil, ani se nesnažil zjistit, jestli to dává smysl. Když k tomu přidáte efekty jak z DOOM2 a ukradeného draka, který stejně nebude moc vidět, míříme jasně do odpadu. ()

Martrix odpad!

všechny recenze uživatele

Uvěřit Deanu Cainovi že je voják, by dokázal snad jen zarputilý fanoušek seriálu Superman. Stejně tak bylo nad moje síly uvěřit, že ta podivná digitální čmáranice je drak. I z příšerného béčka se může stát kult, když už se zadaří tím správným způsobem pošimrat hranici absurdity a film je sympatický snahou nebrat se vážně. Jenže Dračí klon je tak moc špatný film, že poctivému béčku nesahá ani po kotníky. Od děsné režie a přiblblého scénáře, přes trapné triky až po tragické herecké výkony, jde o neuvěřitelnou slátaninu. Fakt hrozný. PS:podle obsahu uvedeného tady na CSFD, bych málem nevěřil že jde o stejný film. Geniální ukázka toho, že i gigakravina se dá zajímavě nabídnout. Ten krátky psaný obsah, je 100x lepší, než ta hrůza co na vás vybafne z televize. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jeden snímek, u něhož je logika neznámý pojem a vše co tu divák uvidí a uslyší zavání až s ohromnou zhovadilostí. Už počáteční prolog odehrávající někdy ve středověku nevytváří na příběhu nějakou hodnotu, či informaci. Scéna, ve které nějací rytíři ( nebo kdo to byl) bojují v jeskyni s drakem, mě přinutil si vzpomenout na českou filmovou pohádku 'Princ Bajaja'. Při porovnání s těmito tupouny působí doslova jako Rambo. A to doslova. Pixelová helikoptéra, obrazy v obraze, kde je jedna scéna z různých úhlů kamery, ale obrazy vůbec nejsou synchronizovány, přiblblé dialogy, herecké výkony na bodu mrazu. Zcela zbytečný film, který vůbec neměl vzniknout. Vynaložené peníze ( i když jich viditelné moc nebylo) měli dát tvůrci radši na charitu. Bylo by to daleko prospěšnější. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár minutách filmu jsem si myslel, že ten vznikl podle efektů někdy v sedmdesátých letech. Umělý drak, umělý vrtulník, umělé kameny, které padají odnikud, umělý bunkr (v krytu pro údajně několik set prominentů zaplnilo asi 10 lidí celou jídelnu), umělé a hloupé dialogy, strašlivé herecké (ne)výkony...neskutečně stupidní film. Dal bych hvězdičku jen těm, kdo jej dokázali dokoukat do konce. ()

bukowski83 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zas jednou můžu dát s chutí odpad, to byl stejně tak špatnej film, jako byli všichni herci a ta hlavní příšera. Celou dobu jsem čekal, že si aspoň Kent alias suprmen sundá tričko, přestane mít chytrý kecy a převlíkne se do suprmenovskýho kostýmu a začne s tou obludou bojovat jakýmsi mečem co náhodou našel.No prostě brak. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Vizuální efekty byly vytvářeny napůl v Bulharsku a napůl v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama