Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a zpupný Jess Harker (Robert Wagner) touží stát se kočím pořádného dostavníku, ale zatím jezdí starým kočárem. Jeho přítel Race Crim (Dale Robertson), ke kterému Jess vzhlíží, zařídí, aby mohl řídit dostavník s nákladem zlata do Silver City. Lehkomyslný Race se spoléhá jen na svou zbraň, což znepokojuje jeho přítele, šerifa Toma Davissona (Rory Calhoun). Dostavník vyráží na svou trasu, která zamíchá osudy všem třem mužům a prověří jejich přátelství. (ilclassico)

(více)

Recenze (2)

Mol 

všechny recenze uživatele

YOU ALREADY MAKE TWO MISTAKES. DON'T MAKE ANOTHER! Skvěle sehraný western, na kterém mě trošku iritovala postava mladého Jessiho, ale nakonec se z něj stal správňák a chápu, že pro něj všichni měli pochopení. Přepadení dostavníku v Buffalo Gap, bylo dosti šokující, protože banditi rozstříleli cestující na kusy, což by nebylo na divokém západě tak překvapivé, kdyby jedním z pasažérů nebyla Waco, která po té zemřela v náručí Race Crima, který k ní hořel láskou. Pronásledovačky a přestřelky v horách byly fenomenální a Jess, co by zástupce šerifa, čelící lynči? Úchvatná scéna v celách. Film není dlouhý, ale i tak utekl neskutečně rychle. Až jsem se divil, že už je konec. Snesl bych ještě víc. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Černobíle natočené béčko se slušným příběhem (vliv knihy je znát), žel, s tradičně pitomým hollywoodským koncem. V rámci žánru za 3. ()

Reklama

Reklama