Reklama

Reklama

SuperStar 2021

(pořad)
  • Slovensko SuperStar 2021

Obsahy(1)

Televize Nova a Markíza se znovu spojí, aby během září roku 2021 divákům přinesly další ročník nejslavnější a nejúspěšnější hudební talentové soutěže. Chybět nebude ani osvědčená a oblíbená porota, která zazářila v minulé ročníku, a to ve složení – Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Monika Bagárová a Marián Čekovský. Diváci se opět mohou těšit na skvělou zábavu, soutěžící, kteří jim už v castingových kolech vyrazí dech svým talentem, ale i na ty, kteří je i porotu pobaví nebo rozesmějí svými výkony. Na obrazovkách budeme sledovat dramatickou cestu mladých lidí za vytouženým cílem – stát se úspěšnou a uznávanou SuperStar. Vítěze navíc čeká pohádková výhra v hodnotě 2 000 000 korun. (TV Nova)

(více)

Recenze (26)

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tato pěvecká soutěž nějaké výsledky má - např. Aneta Langerová, Martin Chodúr -oba úspěšní. Pokud to může někomu pomoci v kariéře, smysl to má. Kdyby v porotě neseděla Pagáčová, dalo by se na to i dívat. Nechápu, co tam pohledává. Je úplně mimo. Z porotců je určitě nejlepší pan Čekovský - slušný, věcný, hudbě rozumí, umí promluvit. Ostatní raději nechci hodnotit - ačkoliv Leoš Mareš mi není nepříjemný. Ale stačí to? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ošúchaný námet, ktorý neprináša nič nové. ale hlavne netvorí žiadne stars, nie to ešte superstars. Väčšina víťazov sú dnes bezdomovci a v podstate na meno posledného víťaza si nespomenie 95% ľudí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Každá další sezona je slabší a slabší a to nejen výběrem finalistů, urychleného vyřazování, ale i výběrem moderátora (Farná je možná dobrá zpěvačka, ale jinak…). Co se poroty týče, tak s Haberou a Čekovským problém nemám – to jsou chlapi na svém místě, nicméně Mareš tam nemá co dělat, stejně tak Pagáčová a Bagárová u mne svým projevem na Slavíkách dost klesla. Společně s Patricií tam jsou hlavně proto, aby ukazovaly své výstřihy, dodaly nějaké ty emoce a to je tak vše. Vítěz Pavlovčin nebyl špatný, byli tam ale lepší. Nemyslím si, že by měl nějakou protekci díky segře, jak pár lidí řešilo na netu…Bohužel Supertar je už mrtvý projekt, který už ani moc lidí nezajímá… ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Za mě to byla vlastně asi nejdůstojnější řada SuperStar za posledních X let. Sice se podle mě vyházelo pár zajímavých zpěváků s potenciálem, ale jinak to docela šlapalo a dost cením oživení finálových kol v podobě moderátorky Ewy, ale třeba i návratu soutěžících z minulých ročníků (kteří teda bůh ví proč zpívali na playback :D). Ne, nebylo to ani zdaleka dokonalé, ale nějaká ta snaha tam byla. A Adam Pavlovčin jako vítěz má imho velký potenciál v showbussinesu. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Letos to vypadá na slušný a zajímavý ročník 🙏🥰👌👍🍀 31.10. Ach jo opět výborné zpěvačky dál nepustíte a některé lehce nadprůměrné a pro mě obyčejné tj. ničím nezajímavé kluky necháte projít!!!! ☹️😢🤔 7.11. Dnes se překvapivě téměř 100% shoduji s rozhodnutími poroty. 😉 21.11. No tak hlavně že P. Habera prohlásil v jednom z prvních dílů, že je letos velmi silný ročník skvělých zpěvaček a pak je připravíte o jedno místo! ☹️🤔 Myslím, že bylo unáhlené poslat někoho rovnou do finále ještě s tak primitivní písní. Holt každá soutěž má někoho, kdo je protěžován a nadhodnocen. Moji favoriti: Adam, Elizabeth a Marietta. ()

Tereza_T

všechny recenze uživatele

Bizár nad bizárkem… show o zpívání co není téměř vůbec o zpívání. Soutěžící se předhánějí o to, kdo předvede nejvíc politováníhodný životní příběh a v porotě platí nepsaný pravidlo, že čím víc někoho urážejí, tím je to vtipnější a často bez hranice toho, co je urážka a co je konstruktivní kritika. Stejně tak mizí i hranice soudnosti soutěžících. Domácí záběry jsou každým rokem o lvl jinde a když na vystoupení svojí dcerky dorazí celá famílie z horní dolní včetně strejčka z třetího kolene je to přinejmenším úsměvná podívaná. Vždycky si pak musím připomínat, že každý ze soutěžících tam jde dobrovolně ač je motivace jakákoli. No co nadělat, stejně u toho prosedím od teď zase každou sobotu až do Vánoc. Pokud se vyžíváš v bizárku, tak doporučuju, k tomu sklenku alkoholu na posilnění a nejlépe parťáka do dvojice s podobným smýšlením… my s bráchou si tyhle sobotní seance užíváme už několikátým rokem. ()

octopuska odpad!

všechny recenze uživatele

Úpadek TV tvorby pokračuje a bohužel bude pokračovat dál. Když náhodou zahlídnu porotu, začne mě pálit žáha. Chce to hodně Rennie! Jé to je jako René 🙈😤🤔 ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Tady už se jako šikanující nanynka nechová jen Patricie, ale i Monika. A rasistické komentáře má nově i dabér, který dělá voice over. Tenhle pořad potřebuje zásadně překopat. Dělat si legraci z postižených soutěžících nebylo v pořádku za časů Aničky Dajdou a není to rozhodně v pořádku dnes. Bohužel do pořadu se hlásí tak málo lidí, že kdyby měli ukazovat jen ty talentované, sestříhají sotva jednu castingovou epizodu, a proto si stále dělají legraci z intelektuálně slabších a považují to za zábavu. Co na tom, že v porotě nikdo pořádně zpívat neumí a nemají si tak na koho vyskakovat. Hlavní je ponižovat soutěžící, ne řešit muziku. Hnus. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Další ročník napínavé soutěže ve které hledá porota další rychlokvašky do showbiznisu po kterých za rok neštěkne ani pes. Výtečná zábava s nechutným Haberou. 0/10 ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Jako jo, je to už dávno vyšumělej děs běs, kterej jsem sem tam letmo zahlídla a bylo by to na čistej odpad, ale na finále oceňuju ukecání úplně prvních finalistů aby se přišli ukázat a Ewa Farna jako moderátorka je příjemně bezprostřední. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

S půllitrem piva stále zvládnutelné. Ačkoliv nechci hodnotit po dvou kolech... Uvidíme. Každopádně nejlepší ročník pro mě je stále 2018. ()

Lisa

všechny recenze uživatele

Dobře, chcete dělat další superstár. Ale proboha, tak tam aspoň nedávejte zase Pagáčovou a Bagárovou.  Proč? Za co? Vždyť o tom nemaj ani šajn. Céčková herečka z Ulice a zpěvačka z reality šou, obě s déčkovou inteligencí a vyjadřovacími schopnostmi.  Habera a Mareš by si snad zasloužili kvalitnější  a duchaplnější spoluporotkyně. Oni dva už si něco odkroutili a mají určité zkušenosti. Proč to nezkusit trochu pozvednout a nedat tam někoho s osobností, kdo má k hudbě vztah a fakt tomu rozumí? Myslím, že by se to ve výsledku vyplatilo.  Co třeba Irglová, Dusilová, Radúza atd. atd. Ale ne nova nezklame. Nikdy nejde do risku, nikdy nejde s dobou. Nikdy nepřekvapí. Opět cílí na primitivní pudy, na diváky Ulice a Růžové zahrady a pokračuje v trestuhodném ničení vkusu českého diváka. ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Opakovanej vtip není vtipem. Vyšumělá porota, opakující ty stejný hlášky, rady a momenty překvapení a způsoby posílání do prdele. Nuda, nuda, šeď. Přidejte k tomu soutěžícím třeba sekání mečem. ()

dmatejek777 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná soutěž, kde v porotě sedí 2 osoby, které nerozumí zpěvu a ani sami neumí zpívat. Snaží se zde zaujmout trapnými lákavými upoutávkami, a kamera stále zabírá ty otravné obličeje porotců. Každý vítěz této soutěže okamžitě zapadne a zapomene se na něho, takže to ani nemá smysl. ()

oli9 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 15 minut stačilo, už se na to vyserte. Tohle lidi bavilo 15 let zpátky když to byla novinka a každý na to byl zvědavý.. Kdo je 9 nebo 10 superstar už je každému u prdele ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Minulý rok som okúsil pár dielov, ale neľúbilo. Tentokrát som potreboval niečo na oddych, čisto aby som nejako vypol. Tak som vyskúšal znovu. Výsledok a moje dojmy sú totožné ako ročník dozadu. Akurát, že "nespeváci" v porote už sa čo to priučili a vedia zo seba vypudiť aj niečo k veci a nielen: "Jé, hezky vypadáš!" alebo "Moc si mi sympatická!"... Vydržal som nejak do prvého dielu vypadávačky s tým, že zopár castingových epizód som nevidel. 1 epizóda má hodinu štyridsať (priemerná stopáž celovečerného filmu), šak to sa reálne často nedá dopozerať. SuperStar sa u nás vysiela príliš dlhý čas a výrazne tomu rok čo rok dochádza para. The Voice ma fakt bavil. Myslím, že to je niečo, na čo by sa mali Markíza a Nova v nasledujúcom období viac zamerať a SuperStar na pár rokov vypustiť. Avšak biznis je biznis... ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Jedna věc se musí Nově nechat. Dojit bezmála dvacet let jeden formát, navíc v relativně malé zemi…to zaslouží uznání. Zvláště když si drtivá většina vybaví jen Langerovou. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád nějak nechápu, co vede tzv. "soutěžící" k tomu, aby se ztrapňovali před celým národem. Když někdo zpívat umí, nepotřebuje účast v podobně zbytečné estrádě. A tomu, kdo neumí, by to mělo říct jeho okolí. Protože nevěřím, že by se mezi kamarády nebo příbuznými nenašel ani jeden jediný soudný člověk. ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl, kde byla slečna s kolty a strhla se proti ní pacifistická propaganda. Mareš řekl, že se na to nemůže dívat kvůli zbraním. To, že neuměla zpívat je druhá věc, ale to kecy proti zbraním mě velmi hluboce urazily.  Nechápu, že se to stále  vysílá? Vždyť se výrazně prosadila jen vítězka první série Langerová...... ()

Reklama

Reklama