Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

hematop92 odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji vaření. Mám opravdu rád Masterchefa. Mám opravdu rád Kašpárka, Punčocháře a opravdu nemám rád Forejta. Jdu prostě správnou cestou a v ničem se nemýlím. V čem jsem se ale opravdu zmýlil je tenhle hihi hoho balast. O herectví se nebavme. Jsou to kurde bele kuchaři, ale pokud si scénáristé a porotci myslí, že je rádoby vtipné jak nám Punčochář během vaření vypíná jednoho ragbistu za druhým, jak nám Přemek uvízne v balícím stroji, jak nám Kašpárek vaří ve vesmíru a kdesi cosi, tak to fakt vtipné není. 61 procent je špatný vtip, stejně tak špatný jak tento rádoby vtipný pořad. Kluci vařte, Přemku ty buď stále fresh a serte na to!!! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Masterchefovská trojka Forejt, Kašpárek, Punčochář v rozverné roadmovie reality show, kdy co díl, to souboj kuchařů na téma lokální kuchyně. Herecké výkony naprosto příšerné až na level mezi trapností a guilty plesure. Reklama na hezké Česko tak, jak je to teď populární snad ve všech seriálech, ale já musím ocenit, že to jídlo bylo extratřídní a nakonec ta kombinace cestopisu a gastropořadu nebyl úplně špatný a motivovalo mne to dokonce k jednomu výletu. ()

Reklama

dan4815 

všechny recenze uživatele

Tento amatérský ochotnický sbor "Zpocená čela" jezdí po republice na místa, na která má jeden ze tří kuchařů nějakou osobní vazbu. Vidno, až na Forejta zbytek osazenstva má strach vyjet dál za Prahu. S těmito pořady se vskutku roztrhl pytel. Kuchařina, dříve řemeslo nedoceněné, dnes ukazuje, že jako obyčejný kuchař to nikam nedotáhnete. Musíte být trochu vařič ze všeho - neaplikujte na vaření drog. Tu kopřivu, tam sopel... hráškově zbarvený výtažek z nosního otvoru, přisypat tam prach z babiččiny půdy, nesmí chybět dlouho tažené poleno, a jako přílohu zvolíme štěrk z příjezdovky polité vosím hnízdem. Pokud toho dám málo na veliký hezký talíř, dobře to naaranžuji, tak to prodá i ten Přemek. A o tomto pořad je. Ano, líbí se mi kombinace, které by mě nikdy nenapadly. Líbí se mi, že si po ukázání vzorového jídla ihned vybaví základ nového receptu takovou rychlostí, jako u mě recept na čínskou polévku. I místa, kde se tyto kuchařské souboje vedou, jsou malebná a ze záběru číší opravdu skvělá atmosféra. To je to, proč dávám čtyři hvězdy. Také zmíním co na této show je v prdeli. Nevím, jak velcí přátelé jsou, ale z chování mi vyplývá, že jsou hodně dobře zaplaceni (oproti hereckým lekcím), nebo jsou opravdu přátelé, akorát dost divní. Z pořadu cítím silnou scénárovitost. Tam si běž pro vejce, tu chytni rybu, za stromem a polem zase najdeš ryby... najednou jednoho aktéra dohání druhý na traktoru. Chápu, chtějí tomu dodat nějaký příběh, ale to je takový cringe, až se mi dělá divno. Na to, že je to od Novy, to není špatné, ale asi by se scénáristům mělo říci, že tohle je pořad pro dospělé lidí. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře sestříhaná kuchařská show tak trochu jinak, rozhodně dost jinak než bych od jakékoli české televize očekával. V prvních chvílích mě napadlo, že jde o tak trochu český, kuchařský topgear — trojka oblíbených kuchařů vyjíždí na výlet za gastro zážitky Česka, ochutnají (bohužel nejen) místní speciality a něco málo uvaří z (naštěstí) místních zdrojů. Jo, tohle mám rád, takže se na to i dost dobře dívá. Jen by ten vzájemný humor nemusel být občas tak vynucený. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Suprová a fresh kuchařská show s trojicí porotců Masterchefa z krásných míst naší země. Dobrodružství má skvěle v každém díle svůj příběh a dokonale vtáhne do děje. Zábavná jízda plná spontánně vtipných hlášek, emocí a skvělého jídla na které mám sakra velkou chuť! Bez nějakého strojení si pomalu budujete sympatie ke kuchařům a hlavně Forejt jede na své pohodové free vlně.  Moc potěšil díl ze slunné Pálavy z viničního domu Marināda. 7/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Pořad sponzoruje automobilka Renault. (machonza)
  • „Je to skvělý, úplně něco jiného než MasterChef Česko (od r. 2015). Když budu mluvit jen čistě za sebe, vypadl jsem z role vážného a přísného porotce. A vlastně jsem na natáčení tohoto pořadu sám sebou. Takový, jaký jsem v soukromém životě,“ uvedl Radek Kašpárek. (SONY_)

Reklama

Reklama