Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

castor 

všechny recenze uživatele

Kulinářskou show trio Forejt, Punčochář a Kašpárek významně pozvedlo, od MasterChefa si odskočili k poutavému letnímu formátu, ve kterém se pitvoří, rozdávají kuchařské rady, vtipkují a staví proti sobě v gastroduelu, který koučuje třetí z nich. „Kdybych tě v průběhu provokoval, věř, že i tak tě mám rád. Ale doufám, že se pořežeš.“ ()

jacko 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze pořad neni na CSFD rozdelen na jednotlive serie, hodnotilo by se urcite lepe, kdy aktualnich 60% je velice zkreslujicich. Kdyz se v predchozich řadách ucastnili vsichni tri stavajici porotci MasterChefa, jeste se to dalo. Co ale predvadi Puncochar s Forejtem v aktualni serii, je uz prilis. Nebude to asi z jejich hlavy, ale kazdopadne s k tomu propujcili. Ackoliv nemohu Forejta profesne hodnotit (okusil jsem jen ten odpornej burgr v mekaci:), Honza Puncochar urcite zaslouzi po teto strance respekt, jako jeden z top cesky sefkucharu. Opravdu by se ale nemeli snazit “hrat” a predvadet povetsinou trapne sceny po boku ruznych radoby celebritek. Kasparek si to zrejme velice dobre spocital a vychazi z toho jako vitez. Sevce, drz se sveho remesla…? ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Včera obyčejný kuchař, dneska profesor národa. A nově  i herec oscarových kvalit. Již  nějakou dobu televize zajišťují elitní  postavení kuchařů ve společnosti. Takový tele kuchař, to není milý kuchtík z pohádky, to je rádoby geniálně vtipkující  kreatura, co snědla všechnu moudrost světa a stala se celebritou, rovnající se hercům a zpěvákům. Nakrájení cibule je umělecká činnost, která v žádném  případě nesmí ujít pozornosti televizního národa, tudíž jí musí  být vyhrazen hlavní vysílací čas. Bublající hrnec a syčící pánev jsou herecké hvězdy, kterým není rovno. Slintající diváci vzorně  zapisují recepty, které nikdy nerealizují, přece  jen s každým  skončením jednotlivých realit show výtrusů problém s jejich kručícími žaludky vyřeší kus salámu z ledničky a tradiční chleba s máslem. Kašpárkovo kulinářské divadlo dosáhlo nejvyšších met(lí), Punčochář punčochou utahuje cholesterolu jeho vysoké hodnoty a Forejt loví ze servírovaných jídel vlasy že své kštice. Pekelné trojici kulinářských expertů s pěti vysokými školami a s dvaceti doktorskými diplomy nestačí, že  se svým MasterBlaf otráví a otravují  celé Česko, musí si dát krvežíznivý nášup, ve kterém masakrují chuťové pohárky zblblého národa svojí debilní a naprosto  nevtipnou prezentací v pokleslé imbecilní show s letními výpary, u níž jsem se nikdy nezasmál a nepobavil. S ksichtem Buster Keatona uděluji nejnižší možné hodnocení. 0/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z těch tří uznávám nejvíc Radka Kašpárka, kterého si coby kuchaře vážím. Punčochář taky není špatný, ale to třetí potetované individuum nemusím vůbec. Nejde ani tak o jeho máničkovský vzhled, ale jednou v životě jsem navštívil jeho restauraci a již nikdy více. Navíc tam byl i osobně a choval se přesně tak, jak jsem čekal, jako totální p…a to na nějakou tu kačku nehledím. Kvalita samotného pořadu nic moc, některé vtípky dobré jiné dost suché – ale některé pokrmy mě vážně inspirovali a sbíhaly se mi i sliny… ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na zabití času - proč ne. To přehrávání všech tří kuchařů a přehnaná snaha co chvíli říct nějakou echt vtipnou hlášku je sice dost otravné, ale i tak se mi na to celkem příjemně dívalo (i když jsem to spíš měl jako zvukovou kulisu, takže spíš poslouchalo) a rozhodně je to lepší, zajímavější a inteligentnější, než většina českých pořadů - ale ani tak to není žádná extra třída, to si zase nemyslete. 3* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ve 3. sérii chyběl Radek Kašpárek, který chtěl věnovat více času své rodině a také v době natáčení série otevíral novou restauraci. (DominatorCZ)
  • „Je to skvělý, úplně něco jiného než MasterChef Česko (od r. 2015). Když budu mluvit jen čistě za sebe, vypadl jsem z role vážného a přísného porotce. A vlastně jsem na natáčení tohoto pořadu sám sebou. Takový, jaký jsem v soukromém životě,“ uvedl Radek Kašpárek. (SONY_)

Reklama

Reklama