Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

castor 

všechny recenze uživatele

Kulinářskou show trio Forejt, Punčochář a Kašpárek významně pozvedlo, od MasterChefa si odskočili k poutavému letnímu formátu, ve kterém se pitvoří, rozdávají kuchařské rady, vtipkují a staví proti sobě v gastroduelu, který koučuje třetí z nich. „Kdybych tě v průběhu provokoval, věř, že i tak tě mám rád. Ale doufám, že se pořežeš.“ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na zabití času - proč ne. To přehrávání všech tří kuchařů a přehnaná snaha co chvíli říct nějakou echt vtipnou hlášku je sice dost otravné, ale i tak se mi na to celkem příjemně dívalo (i když jsem to spíš měl jako zvukovou kulisu, takže spíš poslouchalo) a rozhodně je to lepší, zajímavější a inteligentnější, než většina českých pořadů - ale ani tak to není žádná extra třída, to si zase nemyslete. 3* ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV pořad. Budu zřejmě asi jeden z mála, kterýho tohle trio kuchtíků (Kašpárek, Forejt, Punčochář) bavilo daleko více v roli porotců, při zadávání úkolů soutěžícím v MasterChefovi, než v tomhle "Souboji na talíři". Pánové mě nehorázně deptali svými "hereckými výkony", od začátku do konce. Herectví nebude jejich nejsilnější stránkou - evidentně. Jen škoda, že toho samotného vaření je tam pomálu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Na internetovém slovníku synonym jsou u pojmu „strojený“ uvedena tato synonyma: předstíraný, nepřirozený, afektovaný, vyumělkovaný, teatrální. Nevidím sebemenší důvod, proč nepřipsat i Souboj na talíři. Současná televizní produkce nedisponuje mnoho pořady, které jsou více strojené, předstírané, nepřirozené, afektované, vyumělkované nebo teatrální, než právě tento souboj na oko. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z těch tří uznávám nejvíc Radka Kašpárka, kterého si coby kuchaře vážím. Punčochář taky není špatný, ale to třetí potetované individuum nemusím vůbec. Nejde ani tak o jeho máničkovský vzhled, ale jednou v životě jsem navštívil jeho restauraci a již nikdy více. Navíc tam byl i osobně a choval se přesně tak, jak jsem čekal, jako totální p…a to na nějakou tu kačku nehledím. Kvalita samotného pořadu nic moc, některé vtípky dobré jiné dost suché – ale některé pokrmy mě vážně inspirovali a sbíhaly se mi i sliny… ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • „Je to skvělý, úplně něco jiného než MasterChef Česko (od r. 2015). Když budu mluvit jen čistě za sebe, vypadl jsem z role vážného a přísného porotce. A vlastně jsem na natáčení tohoto pořadu sám sebou. Takový, jaký jsem v soukromém životě,“ uvedl Radek Kašpárek. (SONY_)
  • Ve 3. sérii chyběl Radek Kašpárek, který chtěl věnovat více času své rodině a také v době natáčení série otevíral novou restauraci. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama