Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ano přehrávají a pitvoří se zde jako parta blbců, ale mě to docela baví. Krásná příroda, nádherná jídla a celkově koncept tohoto pořadu je velice poutavý. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pravidelně zábavné a originální setkání tří top kuchařů Česka, kteří zjistili, že jim to před obrazovkou funguje, tak proč toho nevyužít, že? Tihle tři kuchaři jezdí různě po republice do zajímavých restaurací, za zajímavými kuchaři nebo na zajímavá místa. No a tam se sází a soupeří o to, kdo uvaří větší nářez. Pravda, jídla jsou to už úplně na jiné vlně než hamburská vepřová se sedmi, ale baví mě ten hec a ty scénky mezi, u kterých se vždycky rád zasměju. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kulinářskou show trio Forejt, Punčochář a Kašpárek významně pozvedlo, od MasterChefa si odskočili k poutavému letnímu formátu, ve kterém se pitvoří, rozdávají kuchařské rady, vtipkují a staví proti sobě v gastroduelu, který koučuje třetí z nich. „Kdybych tě v průběhu provokoval, věř, že i tak tě mám rád. Ale doufám, že se pořežeš.“ ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Trochu strojený, ale ve výsledku z toho čiší radost těch tří z vaření a vzájemné kamarádství, které si, myslím, upřímně vybudovali... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Toto se "triu z Mastechefa" příliš nepovedlo. Kuchařské souboje OK, ale ten trapný vtip a přehrávání je hrozné. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pořady o dobrém jídle mají dvě zásadní nevýhody. Obraz zatím ještě neumí být přenášen i s vůní. A o tom hlavním u jídla - chuti, si divák může nechat teprve zdát. Kdo má dobré jídlo rád, jsou pro něj tyto pořady jakousi formou tortury. Vystačit si musí jen s polykáním na prázdno a nadměrným sliněním obzvláště když aktéři ,,reality show" s gustem poprvé zakrojují do ještě kouřících čerstvě připravených a nádherně vypadajících jídel. Co se týče vizuálu, není co vytknout.  Aby pořad nevypadal jako standardní studiové vaření, cestuje se po Čechách, ukazuje product placement a aby to bylo humorné dělá se humor. A tady to začíná být poněkud zkyslé a mdlé chuti. Hlavní tři aktéři, kteří nás pořadem provází jsou bezpochyby výborní kuchaři, ale špatní herci. Divákovi se snaží předvést i v civilních rolích jako nejlepší přátelé navíc sršící humorem. Jestli je tomu tak ve skutečnosti si netroufám hádat. Na obrazovce to ale vypadá šíleně strojené a afektované. A to tak moc, že mne to docela otrávilo. Takže dávám za dva oschlé knedlíky s UHO a flaksou. * * ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Zlaté "Ano, šéfe" (*). To nemůžou prostě vařit? Musejí pobíhat, ječet a chovat se jako náctiletí ochotníci? A nejlepší byl finální díl, kdy došlo k trojité remíze. Vskutku SOUBOJ na talíři. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keby to bolo len o tom súťažení, podpichovaní a varení, tak by to bolo super. Ale takto tam je toľko trápneho humoru, že to kazí všetko to dobré. Navyše sa tam k sebe miestami chovajú ako gayovia (nič proti samozrejme). Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Včera obyčejný kuchař, dneska profesor národa. A nově  i herec oscarových kvalit. Již  nějakou dobu televize zajišťují elitní  postavení kuchařů ve společnosti. Takový tele kuchař, to není milý kuchtík z pohádky, to je rádoby geniálně vtipkující  kreatura, co snědla všechnu moudrost světa a stala se celebritou, rovnající se hercům a zpěvákům. Nakrájení cibule je umělecká činnost, která v žádném  případě nesmí ujít pozornosti televizního národa, tudíž jí musí  být vyhrazen hlavní vysílací čas. Bublající hrnec a syčící pánev jsou herecké hvězdy, kterým není rovno. Slintající diváci vzorně  zapisují recepty, které nikdy nerealizují, přece  jen s každým  skončením jednotlivých realit show výtrusů problém s jejich kručícími žaludky vyřeší kus salámu z ledničky a tradiční chleba s máslem. Kašpárkovo kulinářské divadlo dosáhlo nejvyšších met(lí), Punčochář punčochou utahuje cholesterolu jeho vysoké hodnoty a Forejt loví ze servírovaných jídel vlasy že své kštice. Pekelné trojici kulinářských expertů s pěti vysokými školami a s dvaceti doktorskými diplomy nestačí, že  se svým MasterBlaf otráví a otravují  celé Česko, musí si dát krvežíznivý nášup, ve kterém masakrují chuťové pohárky zblblého národa svojí debilní a naprosto  nevtipnou prezentací v pokleslé imbecilní show s letními výpary, u níž jsem se nikdy nezasmál a nepobavil. S ksichtem Buster Keatona uděluji nejnižší možné hodnocení. 0/10 ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV pořad. Budu zřejmě asi jeden z mála, kterýho tohle trio kuchtíků (Kašpárek, Forejt, Punčochář) bavilo daleko více v roli porotců, při zadávání úkolů soutěžícím v MasterChefovi, než v tomhle "Souboji na talíři". Pánové mě nehorázně deptali svými "hereckými výkony", od začátku do konce. Herectví nebude jejich nejsilnější stránkou - evidentně. Jen škoda, že toho samotného vaření je tam pomálu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Škoda toho extra vnucovaného product placementu, jinak bezvadný oddechový pořad. Přema s Ráďou a Honzíkem prostě nezklamou. Točit ty díly musela být vyložené prča, trochu to klukům závidím... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z těch tří uznávám nejvíc Radka Kašpárka, kterého si coby kuchaře vážím. Punčochář taky není špatný, ale to třetí potetované individuum nemusím vůbec. Nejde ani tak o jeho máničkovský vzhled, ale jednou v životě jsem navštívil jeho restauraci a již nikdy více. Navíc tam byl i osobně a choval se přesně tak, jak jsem čekal, jako totální p…a to na nějakou tu kačku nehledím. Kvalita samotného pořadu nic moc, některé vtípky dobré jiné dost suché – ale některé pokrmy mě vážně inspirovali a sbíhaly se mi i sliny… ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak tohle asi nepůjde.. Každý si chce uhňácat svýho Pohlreicha, ale (z)Nova opět stádenku pouze věnovala rádoby celebritu, navíc hned třikrát.. Já poslouchám, ale slyším jenom bla, bla, bla.. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Další trapárna o vaření s jakýmsi krajně nesympatickým Forejtem a jakýmsi Kašpárkem. Sleduje můj manžel. No holt někomu se to líbí, já jsem na to přímo alergická. A světe div se, opravdu se mi vyrazila vyrážka. Jedna hvězda za dnešního Tomáše Hanáka. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná a originálně pojatá kombinace road cookig show se skvělou ústřední trojicí. První řadu jsem sledoval vcelku pravidelně a mohu říct, že prvních pár dílů bylo fakt dobrých. Postupem času mi přišlo, že dochází nápady a že se tak trochu vaří z vody. Druhou řadu jsem již nesledoval, přesto za těch několik prvních dílů dám slušné 3 hvězdy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na zabití času - proč ne. To přehrávání všech tří kuchařů a přehnaná snaha co chvíli říct nějakou echt vtipnou hlášku je sice dost otravné, ale i tak se mi na to celkem příjemně dívalo (i když jsem to spíš měl jako zvukovou kulisu, takže spíš poslouchalo) a rozhodně je to lepší, zajímavější a inteligentnější, než většina českých pořadů - ale ani tak to není žádná extra třída, to si zase nemyslete. 3* ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Porota z Masterchefa ve složení Kašpárek, Punčochář a Forejt mě při sledování soutěže baví, takže jsem byl docela zvědav na to, jak bude vypadat nový produkt, který se vysílal po hlavní soutěži.    A myslím, že se to docela vydařilo. Podaří se ukázat neznámá místa a představit zajímavé lidi. Hlavní trojice mezi sebou soutěží o nejlepšího kuchaře a vždy přichází se zajímavými jídly. Funguje jim to, protože je na nich vidět, že je to baví a že jsou to dobří kamarádi. Chvílemi to působí strojeně a vtipy nefungují úplně pokaždé, ale jinak je to vcelku příjemný dovětek k Masterchefovi. Nedovedu si ale úplně představit, že by to dokázalo fungovat samostatně. Druhá série funguje stejně jako první - dobrý doplněk k Masterchefovi. Tentokrát je tam více hostů, protože polovinu dílů chybí Radek Kašpárek, ale myslím, že jeho náhrazení jsou dostatečně zajímavá. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když Nova oznámila, že se k letošnímu MasterChefovi připojí i pořad, kde proti sobě stanou v kuchyni naši známí porotci, poměrně jsem se těšil. Hned po dvou úvodních epizodách jsem byl ale přesvědčen, že tahle extrémně přeafektovaná šaráda mě dál zajímat nebude a zbytek epizod jsem už nechal bez mého povšimnutí. ()

Reklama

Reklama