Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Pořad sponzoruje automobilka Renault. (machonza)
  • Ve 3. sérii chyběl Radek Kašpárek, který chtěl věnovat více času své rodině a také v době natáčení série otevíral novou restauraci. (DominatorCZ)
  • „Je to skvělý, úplně něco jiného než MasterChef Česko (od r. 2015). Když budu mluvit jen čistě za sebe, vypadl jsem z role vážného a přísného porotce. A vlastně jsem na natáčení tohoto pořadu sám sebou. Takový, jaký jsem v soukromém životě,“ uvedl Radek Kašpárek. (SONY_)

Reklama

Reklama