Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla vážně další „pecka“ reality show z našich a slovenských luk a hájů – no pardon, oni vlastně byli na Kanárech. Já jsem nikdy nepochopil, proč Češi a Slováci furt cpou do podobných pořadů samé kulturisty a silikonové štětky + barbíny. Kdo viděl nějakou sérii Survivora, nebo jemu podobných ví, že tahle to prostě nefunguje. Co na tom, že se předvádí kdo má větší svaly nebo nafouklé kozy, když v hlavě mají totálně nasráno – chce to pořádné intriky, magora jako byl Vladko, normálního moderátora (moderátorku), narvat tam i normální průměrně vypadající lidi a ne tyhle zjevy… ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Co tady zase předvádíte za ubohosti ? Takže jenom shrnutí, panstvo - Vy se díváte na něco čemu dáváte odpad ? To je Váš život tak na hovno, že ho travíte s odpadem ? A nebo tomu dáváte odpad, protože TV Nova a reality show a na tom se přece dá lehce nahonit odpadová póza. Samozřejmě ty lidi jsou schopný pro prachy udělat cokoli kromě práce, (alespoň tak působí, abych jim zase nekřivdil, neznám je). Aby tě Nova vnímala jako člověka, musíš být modelka nebo model jinak asi neexistujeme. Co mě však šokovalo, že ze všech těch spoře oblečených holek se mě líbí jen jedna jediná, to sem ze sebe až zklamanej. Jinak mě to baví sledovat vždycky buď mezi filmy a nebo těsně po práci. Takový pomalý vypnutí mého života a mých emocí a postupné vniknutí do reálně nereálníého světa v jedné vily, kde se to páruje a rozchází jak si dramaturgie a scénář žádá. ()

Reklama

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Další trapná reality show. Nevím, zda jsem proti tomuto žánru natolik vysazený, nebo mi ještě nikdo nevysvětlil, co na tom lidi baví, ale já toto dno prostě nechápu......? Těší mě, že to má jen 7%, což je důkazem, že naši diváci na tom nejsou tak špatně. Tohle se nedá sledovat ani jako pozadí. Někdo tu píše, že to starší generace nepochopí, ale to není o věku. Mně je 35, když jsem byl teenager, tak začínaly reality show typu Vyvolení a já ani v 18 nepochopil, jak se o tom mohou spolužáci ve třídě bavit. Nerozumím, co  je na tom zábavného. Ano, holky jsou tam nádherné, ale obsahově se to vydržet nedá.. Jinak pro pana Enšpígla, rozhodně u toho netrávím čas. Když vidím nějakou šílenou ukázku, tak se podívám na jeden díl, abych mohl hodnotit. A je to stále dokola. Prostě jsem nepochopil, co je na tom zábavného. Jak výše píši, nepochopil jsem to v osmnácti a nechápu to ani v pětatřiceti... ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledujme reality show, kde sličné čubky, chudé duchem avšak bohaté silikonem loví plážové krasavce taky chudé duchem, ale bohaté na "pekáče plné buchet" a všichni se tak nějak potírají opalovacím krémem, masážním gelem, teď se to tam všechno tře a páře mezi sebou, brácha jaksi zapomněl, že vjel i do ségry a o devět měsíců ejhle- narodila se dementní dvojčata. No zkrátka pořad, který nemůžete vynechat. To divákovi rozhodně přidá na intelektu. Opravdu nevidím důvod, proč by na toto měl... ne někdo normální, ale KDOKOLIV... koukat. ()

Zagger 

všechny recenze uživatele

ze se na to nedivam uplne dobrovolne je asi jasne... setkani Mensy to neni, ale z tech vsech podobnych show jsem tuhle dokazal jakztakz stravit, holky se mi nelibi ani jedna, utrpeni, obzvlast nektere mareny, ktere si mysli, ze jsou krasne rofl, ted ke konci tam jsou vcelku ok lidi, chovani odpovida jejich veku a s vybranyma typkama bych pivo zvladl. Ti dva blondaci dvojcata byli cukri nebo ten jeden urcite, takto slunickovy princeznovsky usmev v ocich ma jen cukr, tak aspon ma Naomi fajn kamosku. Nejlepsi byla Naomi, moje zena je taky rejze :) a libi se mi jejich celkovy jiny pristup ke vsemu, ktery z naomi take salal. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)
  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)

Reklama

Reklama