Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (153)

Olafson 

všechny recenze uživatele

Aha, felous z CSFD nám tu nefílujou ten vajb? To jako rýly?? Tohle totiž zachycuje čistokrevné zástupce těch nejchytřejších lidí u nás. Zatímco ve starší generaci pochopil pravý smysl života, tedy zkráceně řečeno, nedělat nic a mít se dobře, pouze Sagvan Tofi, mladá generace už je o hodně dál. Vážně může někdo říct, že ti okouzlující gymnasté a vykačeřené slečny jsou na tom s inteligencí špatně? Oni se živí tím, že jsou v plavkách na hezkém místě a hrají v trochu delší reklamě na Zoot či Garnier, pravý blbec se vyznačuje tím, že chodí do práce.. ()

Buldy 

všechny recenze uživatele

Ahoj lidi,  nemohl jsem si pomoct ale ze zvědavosti jsem shlédl zatím všechny díly (15 dílů) tohoto pořadu abych byl v obraze a bohužel musím souhlasit s většinou lidí tady co píší recenze na tento pořad. Je to totální odpad! ...ale protože nechci autorům pořadu ukřivdit, :-) tak dávám jednu hvězdu za ty některé "pěkné" kurvy/herečky co tam "soutěží" a ano bohužel jen jednu hvězdu, protože jsem zvyklý dávat kurvám/herečkám v takovémto obdobném pořadu "někdy" plný počet ale to by se nesměly zahalovat ale ukázat svou přirozenou krásu celého těla... ...a ano píši "herečky", protože je to vše jen "divadlo/hrané" pro televizní diváky, když si všimnete jak se třeba líbají, tak to není upřímné a není tam ta opětovaná "láska/cit" k protějšku i doteky těch herců/hereček jsou prostě hrané... ...bohužel musím uznat a když si všimnete i Vy ostatní, že i v "obyčejném" pornu nebo jiném romantickém filmu nebo možná někteří i Vy sami co jste zamilovaní a pozorujete se při líbání, tak si nedáváte jen pusu zavřenými rty jen jako při pozdravu nějakého známého ale dáváte si pořádného francouzáka/jazykem "až někam do krku" :-) aby jste procítily tu lásku/city přece... ...a to nemluvím/píši o dotekách jak se oni účinkující/soutěžící chovají, tam prostě ta láska/zamilovanost u nikoho není, je to prostě vše jen přetvářka, vše domluvené a hrané jako divadlo... ...a ještě některé ty záběry kde jde jasně vidět že je ten pořad celý předtočený/prostě amaterismus, atd., atd., atd..., toť vše. Ps.: snad nám ty kurvičky dají aspoň nahlédnout své přirozené kráse celého těla, když je to takový odpad pořad a nevhodný pro dospívající mládež/možná i pro ostatní rozumné lidi. ()

Reklama

majo25 odpad!

všechny recenze uživatele

Reality šou oslavujúca povrchnosť na celej čiare. Krása? Ak je na mysli tá umelá a nalinajkovaná, tak áno. Sympatickosť? V žiadnom prípade. Ďalší trápny mix Slovákov a Čechov, dokonca už aj černochov, lebo národný výber by bol asi 'kúúl out'. Oproti tomuto aj Farma vyzerá ako zmysluplný program s náučným obsahom. ()

Kekik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděla cca 5 minut různých záběrů... Stačilo. Ta všudepřítomná faleš ve všech směrech. I ten jejich nucený smích je utrpení. Za pár let (možná i dříve, pokud přijdou k rozumu) se budou chytat za hlavu. Je mi jich svým způsobem líto. Takhle se ponížit. Zbývá jim jediná naděje, a to, že se na tohle nikdo nedívá. Já pevně doufám, že to tak je. Téměř všechny komentáře pobavily. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

I Love Pissland aneb obezita a celulitida mají zákaz vstupu. 5 totálně vymaštěných kravek se páruje s pěti metro(homo)sexuály, šestý Černý Petr jim přebývá a Nikol Moravcová potřebuje do dutiny ústní něco hodně tvrdého, možná do všech ostatních otvorů. Kreatury v počtu 11 dostávají archaickou chudinku televizi do víru nočních hrátek s igelitem a vidličkou. A Vítek Pokorný formuje vkus televizního diváka a zpoza pracovny své spolupracovníky úkoluje, aby účastníkům vkládaly do úst neskutečné bláboly. Všichni diváci jsou paf z toho, že "náročný" casting vrhl na obrazovky výkvět ženského nepůvabu, i když se všude traduje, že Češky a Slovenky patří k nejkrásnějším. Ehm, tři z účastníků jsou míšenci. Když něco hodně extrémního, chtěl bych, aby se do akce dostaly kypré ženské tvary. Chci stokilové krasavice, prdící prasnice, plešaté chlápky malého vzrůstu s pivními panděry, skutečné obludy, které překonají obludnost tohoto projektu. Ta je ostatně nepřekonatelná. Režisér se navíc vyžívá v malebnosti prostředí a je posedlý přenést každý záhyb vytuněné ženské a mužské kostry, až nejednou budí dojem, že ještě před týdnem stál za kamerou pornografických snímků. Je směšné, že se tahle stupidita vysílá v pozdních nočních hodinách. Neobjevil jsem nic pohoršujícího, ani žádný explicitní obsah. Možná za zvýšený obsah stupidity, která by mohla narušit divákův duševní stav a rovnováhu, se pořad uklidil do nočního vysílání, kde se vyskytují jedinci, kteří rádi riskují svoji normálnost. 0/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)
  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)

Reklama

Reklama