Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bojovníci Islámského státu zajali elitního ostřelovače a způsobili mu zranění téměř neslučitelná se životem. Po převozu do rubavské nemocnice se o něj starají společně David s Hofmanem. Účastníci kurzu pro vojenské zdravotníky zasahují ve stanovém městečku, které se stalo domovem skupiny sociálně slabých obyvatel. Kromě jiného tu vyřeší velmi neobvyklou diagnózu. Hofman vyčítá Davidovi, že akci ve stanovém městečku uspořádal na vlastní pěst a jemu navzdory. Je z toho otevřený konflikt. A frekventantka Eva se musí ubránit podezření, že je protekční dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi povedený díl a je jasné, že seriál se bude ubírat jiným směrem než jsem původně čekal, pár dílů v české nemocnici a pak pokračování mise v Holandsku. Doma se naopak zdržíme či zastavíme, ale frekventanti vypadávají, takže to nekonečný seriál nejspíš nebude. ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Opravdu skvělá epizoda. Děj je příjemně dramatický a napínavý. Těším se na další díly. Obsazení velice chválím a jednotlivé události jsou opravdu zajímavé. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že je to jen další převlek Modrého kódu, takže jsem od toho nic nečekal. Ale první dva díly jsem prubnul. A je to fakt špatné. Nereálné situace a dialogy, většinou hrozné herecké výkony (zvlášť těch 12 mladých, to je jedno dřevo vedle druhého). A Kristýna Leichtová během dvou těhotenství přibrala asi 30 kilo. Jediné, co mě bavilo, jsou výkony Němce a Dolanského. Další díly už v plánu nemám. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénky s generálem zahrané slabě a hloupě. Věřil jsem v subjektivně stoupající tendenci ...ale nebýt Hofbauerovy osobitosti, neni na co koukat. Dolanského pokřikováni není důvěryhodné. Zažil jsem totiž v Martinských kasárnách jiné grády. ...Igor Chmela jako ředitel jistí druhou *. ()

Spolecenstvi 

všechny recenze uživatele

Těším se na další díly. Seriál je velmi napínavý a herecké výkony jsou na české poměry dostačující. Má to prvky všeho, co mám osobně rád. ()

dejf96 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jak se dalo předpokládat, šroubované zápletky.... když někoho škrábne kočka, tak je z toho mezinárodní incident..... ježíš to je kravina, o žádném dramatu nemůže být ani řeč, obyčejná sračka...dívám se dál....bože to je hovadina,, použitá veškerá klišé, slow motion, už jen chybí záběr z dronu ()

schuffyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mno, ne, nejde to, ale abych mohl reálně hodnotit, pak musím tuto trapnost vytrpět až do konce posledního dílu, jen doufám, že mne to nějak nepoznamená ...  ... je to brutus velebnosti ()

Reklama

Reklama