Reklama

Reklama

1. MISE

(seriál)
Česko, (2021–2022), 40 h 38 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Jan Dolanský, Marek Němec, Kristýna Leichtová, Pavel Řezníček, Roman Zach, Igor Chmela, Ondřej Rychlý, Sára Rychlíková, Radúz Mácha, Annette Nesvadbová (více)
(další profese)

Epizody(42)

Obsahy(1)

Dvanáct osobností, dvanáct příběhů a jeden společný cíl: být jedním ze čtyř nejúspěšnějších, zasloužit se o místo v elitní jednotce a stát se součástí odvážné mise, na jejímž konci bude nespočet zachráněných lidských životů. Tvrdý výcvik pod vedením špiček v oboru, ale i praxe ve vojenské nemocnici postaví dvanáct mladých lékařů před nevšední profesní výzvy, čelem k vzrušujícím situacím a vstříc prostředím, jež jsou očím i myslím běžné veřejnosti obvykle nedostupná. Obstojí jen ti nejlepší, nejslabší články výcvik a tím i seriál v jednotlivých dílech opustí. Profesní linku mediků i jejich školitelů proplétá i spletitá vztahová linie. Seriál vykresluje vojenské lékaře jako úctyhodné profesionály, ale i jako muže a ženy z masa, kostí, s duší a svědomím. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele schuffyk k tomuto seriálu (2)

Hof a Hof (2021) (E01) 

mno, pokud to budem brát jako sit-com, pak možná bod přidám ... ()

Příliš úspěšná praxe (2021) (E02) 

mno, ne, nejde to, ale abych mohl reálně hodnotit, pak musím tuto trapnost vytrpět až do konce posledního dílu, jen doufám, že mne to nějak nepoznamená ...  ... je to brutus velebnosti ()

Reklama

Reklama